• PRO TV
  • Irina Columbeanu, o adolescentă superbă la balul de absolvire. Cu ce ținută elegantă a impresionat

Irina Columbeanu, o adolescentă superbă la balul de absolvire. Cu ce ținută elegantă a impresionat

Irina Columbeanu, o adolescentă superbă la balul de absolvire. Cu ce ținută elegantă a impresionat

Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, a mai absolvit un ciclu școlar și a postat câteva imagini de la balul de final de an. Tânăra și-a impresionat admiratorii cu ținuta sa eleganta, plină de bun gust.

Se știe că Irina Columbeanu este o elevă model în Statele Unite. De-a lungul anilor, adolescenta a fost implicata într-o mulțime de activități școlare, prin care s-a remarcat ca o elevă eminentă, cu inițiative.

În vârstă de 17 ani, Irina și-a făcut de curând o schimbare de look, pe care a afișat-o și la balul de absolvire – aceasta arată super chic cu o tunsoare bob.

Îmbrăcată într-o rochie neagră lungă, în bretele și cu motive florale, Irina Columbeanu a fost întruchiparea eleganței.
Irina s-a adaptat perfect la viața din America, însă nu și-a uitat nici tatăl. Urmează să vină în curând în România, să îl viziteze. „13 zile au mai rămas! Irina vine în România”, a postat Monica Gabor pe pagina ei de Instagram.

Deși nu duce lipsă de bani, mama sa fiind căsătorită cu un prosper om de afaceri, Irina vrea să vadă cum e să îți câștigi singur existență – lucrează într-un restaurant.

Gallery

„Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până vă merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a spus Irinel Columbeanu.

Potrivit spuselor tatălui ei, tânăra are și un iubit. “Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins’, a mai spus Columbeanu pentru Cancan.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni