• PRO TV
  • Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor Pro TV, nuntă ca-n povești, plină de vedete. Cum au arătat cele două rochii superbe de mireasă

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor Pro TV, nuntă ca-n povești, plină de vedete. Cum au arătat cele două rochii superbe de mireasă

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor Pro TV, nuntă ca-n povești, plină de vedete. Cum au arătat cele două rochii superbe de mireasă

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a avut parte de o nuntă ca în povești, la Cluj. După ce a fost cerută în căsătorie de Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold, chiar la festival, în 2022, a urmat marea ceremonie, care a avut o tema inedită – Circus.

Nunta a avut loc de 1 iunie, chiar de ziua de naștere a Roxanei, iar ceremonia religioasă a avut loc în biserica în care prezentatoarea TV a fost botezată.

Roxana a avut o rochie de mireasă tip sirenă, cu umerii goi și cu o trenă impresionantă, pe care a purtat-o la biserică. Ulterior vedeta s-a schimbat într-o altă ținută.

Gallery

Unul dintre cele mai emoționante momente ale zilei a fost cel în care tatăl ei, preot, a condus-o la altar. Slujba a fost oficiată de mai mulți preoți, iar cuplul a avut două perechi de nași: Cabral și Andreea Ibacka și Cosmin și Oana Stan.

Invitații au fost întreținuți de Delia, Damian brothers și Alejandro Fernandez, care au făcut un super show la nunta de la Cluj.

Dress-code-ul evenimentului a fost “Circus”, iar Andreea Esca a fost una dintre cele mai în ton invitate, cu o ținută chic.

„Petrecerea este cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală. Va mai fi și un preot la care eu țin foarte mult, am fost colegi la liceu, Ionuț, e o familie foarte mare, vă fi emoționant, a spunea Roxana înainte de nunta, în emsiunea lui Cătălin Măruță.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni