• PRO TV
  • Actrița Ileana Stana Ionescu, internată de urgență la spital: "A fost luată cu salvarea". Momente grele pentru marea doamnă a teatrului românesc

Actrița Ileana Stana Ionescu, internată de urgență la spital: "A fost luată cu salvarea". Momente grele pentru marea doamnă a teatrului românesc

Actrița Ileana Stana Ionescu, internată de urgență la spital: "A fost luată cu salvarea". Momente grele pentru marea doamnă a teatrului românesc

Andrei Ionescu (97 de ani) trăiește momente dificile din cauza stării de sănătate a soției sale, Ileana Stana Ionescu (87 de ani), cu care este căsătorit de aproape șapte decenii.

Celebrul actor a dezvăluit că soția sa a fost transportată de urgență la spital în urmă cu o săptămână, din cauza unor probleme medicale.

„Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are. Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok,” a povestit Andrei Ionescu pentru Click!

Care este starea de sănătate a actriței?

Imediat ce a fost internată, medicii i-au administrat celebrei actrițe perfuzii.

„Am vorbit și la spital și mi s-a zis că au doctorii grijă de ea, i-au pus și o perfuzie să fie mai bine și am toată încrederea că o să fie așa. Acum, după ce s-a internat Ileana la spital, nu am rămas singur acasă ci cu femeia pe care am angajat-o să aibă grijă de casă,” a continuat el.

Celebrul actor îl așteaptă acum pe fiul său să vină în țară. Acesta locuiește  în America și nu s-au mai văzut de trei ani.

„Pe 18 iunie ne vine și băiatul în țară, nu l-am mai văzut de trei ani. Îl așteptăm amândoi cu sufletul la gură, ne e tare dor de el,” a conchis actorul pentru sursa citată.

Sursa foto: Pro TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni