• PRO TV
  • Gândul ascuns pe care-l are Justițiarul de Berceni: „Nu prea se leagă”! A spus direct ce-i trece prin cap

Gândul ascuns pe care-l are Justițiarul de Berceni: „Nu prea se leagă”! A spus direct ce-i trece prin cap

Gândul ascuns pe care-l are Justițiarul de Berceni: „Nu prea se leagă”! A spus direct ce-i trece prin cap

Devenit cunoscut drept Justițiarul de Berceni, Alexandru Constandachi, așa cum îl cheamă în buletin pe tânărul știut de o țară întreagă de pe internet, are planuri mari pentru viitor.

Tânărul din cartierul bucureștean Berceni și-a spus povestea în cadrul unui interviu pentru Cancan, acolo unde a recunoscut ce planuri avea când era mai tânăr, dar și ce gânduri îi trec prin cap în această perioadă.

Alexandru Constandachi a început să apară și în Galele RxF, însă nu a abandonat proiectul care l-a făcut cunoscut în toată România: Justițiarul de Berceni.

Pentru sursa citată, tânărul a dezvăluit că, deși în trecut a vrut să devină militar, acum se gândește serios să se apuce de școala de detectivi. Deoarece el este la bază economist, iar asta nu prea se pupă deloc cu „jobul” pe care îl are pe YouTube!

Vrea să facă școala de detectivi

„Mă gândesc să fac și școala de detectivi, de mult timp mă tot gândesc. Din păcate, fiind atât de implicat cu proiectul, tot amân. Dar este în plan, că un justițiar care e economist la bază nu prea... Nu prea se leagă, am făcut Finanțe-Bănci.

Eu mă gândeam să ajung militar. Am tot amânat-o, am fost plecat în Anglia vreo cinci ani și, când m-am întors, am continuat cu gândul că vreau să devin militar. Am început să mă pregătesc, voiam la Academie, voiam ofițer. Și am pățit să dea mașina peste mine.


Mi-a fracturat coloana în vreo cinci locuri, a fost un an de recuperare, apoi s-au schimbat regulile de intrare, nu mai aveam vârsta necesară. Voiam ca subofițer, apoi s-a întâmplat asta cu proiectul, am zis că las armata deoparte”, a povestit Justițiarul de Berceni pentru sursa citată.


foto: captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni