• PRO TV
  • Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp. Jurnalista aduce noi acuzații familiei lui Culiță, promițând să nu renunțe atât de ușor: „Nu-mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături”

Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp. Jurnalista aduce noi acuzații familiei lui Culiță, promițând să nu renunțe atât de ușor: „Nu-mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături”

Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp. Jurnalista aduce noi acuzații familiei lui Culiță, promițând să nu renunțe atât de ușor: „Nu-mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături”

Mara Bănică a dat în judecată familia Srerp, la doar câteva zile de când Iancu Sterp și frații săi au asigurat-o că vor face acest lucru. Jurnalista nu se dă bătută și, convinsă că va ieși învingătoare, este gata de luptă.

Gallery

Mara Bănică nu stă cu mâinile în sân, după ce familia Sterp a asigurat-o că va da socoteală în instanță pentru acuzațiile pe care i le-a adus. Aceasta scoate artileria grea și face un prim pas important.

Mara Bănică, scandal de zile mari cu familia Sterp

Scandalul dintre jurnalistă și familia finalistului Survivor All Stars a început, atunci când aceasta a mărturisit că familia Sterp s-ar fi purtat foarte urât cu ciobanii pe care i-a angajat la stână, menționând chiar că fratele cel mare, Culiță, l-ar fi bătut pe unul dintre ei.

Citește și:

​Aceasta a reamintit de acuzațiile aduse, în urmă cu mai mult timp, de un cioban, care a precizat că a fost bătut și tratat foarte urât de familia artistului. Mama Geta și copiii ei au negat aceste acuzații și i-au promis Marei Bănică un proces în instanță. Însă, jurnalista a fost cea care i-a dat prima în judecată, fiind convinsă că i se va face dreptate.

Mara Bănică a dat în judecată familia Sterp

Mara Bănică este gata de luptă și a anunțat că a preluat inițiativa. Deranjată de mesajele pe care le-a primit din partea familiei Sterp atât public, cât și în privat, a acționat în instanță.

„Faptele noastre, bune sau rele, se întorc ca un bumerang în viață. Te bați cu propriile vorbe. Vă rog cu ocazia asta, pe toată familia, că sunteți vreo 4-5, habar nu aveam, să nu-mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături. Beți un ceai de tei și evitați internetul la nervi. Și da, ne vedem în instanță. Eu una să fiți siguri că v-am acționat astăzi în judecată pentru toate grozăviile pe care mi le-ați trimis în privat sau le-ați declarat în presă”, a scris Mara Bănică, în mediul online.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni