• PRO TV
  • Cine e românul care a refuzat să o întâlnească pe Shakira: „Nu mă mulțumea”! Unde ar fi trebuit să se vadă

Cine e românul care a refuzat să o întâlnească pe Shakira: „Nu mă mulțumea”! Unde ar fi trebuit să se vadă

Cine e românul care a refuzat să o întâlnească pe Shakira: „Nu mă mulțumea”! Unde ar fi trebuit să se vadă

Considerată nu doar una dintre cele mai talentate artiste din lume, dar și una dintre cele mai râvnite femei de pe această planetă, Shakira se pare că nu este chiar visul oricărui bărbat.

Gallery

​Un român, care este foarte cunoscut în domeniul său de activitate, a avut ocazia de a se întâlni cu Shakira, dar a refuzat acest lucru. În schimb, a preferat să întâlnească altă personalitate marcantă.

Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, căci despre el este vorba, a fost timp de trei ani director adjunct la

Aeroportul din Timișoara. Iar acolo foarte multe celebrități au poposit, mai mult sau mai puțin, în salonul oficial.

Invitat în podcastul lui Adrian Artene, Alfred Simonis a dezvăluit că, în momentul în care Shakira a fost în aeroport, el nu a mers să o vadă. Dar că s-a văzut cu Regele Mihai!

„Râdeam cu cineva că am fost directorul adjunct al Aeroportului din Timișoara trei ani. Îți dai seama că în trei ani, într-un aeroport ca acela, îți trec zeci, sute de personalități. Nu am fost niciodată să o întâlnesc pe niciuna, cu o excepție. Nu m-a interesat, nu am idoli. De la Shakira, până la toți fotbaliștii Generației de Aur, la președinți de stat.

Nu m-am dus eu să o primesc pe Shakira, a mers directorul general. Nu am idoli, nu mă pasionează. Îmi place muzica, dar nu am idoli. Nu aș fi refuzat-o, să fiu sincer. Dar, să mă duc să-mi dea un autograf, nu mă mulțumea.

M-am dus în schimb când a venit Regele Mihai la salonul oficial. Am vrut să-l întâlnesc, cred că avea vreo 90 de ani, se apropia de finalul vieții și totuși era o enciclopedie vie. Era o istorie vie în fața mea. L-am întâmpinat pe Majestatea Sa, Regele Mihai. M-am întâlnit cu manualul de istorie”, a spus președintele Camerei Deputaților.

Sursa foto: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni