• PRO TV
  • Mama Geta recunoaște că nu o are la suflet pe Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. După ce a spus ar putea fi infidel, mama artistului face noi declarații: „Întotdeauna a avut aere”

Mama Geta recunoaște că nu o are la suflet pe Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. După ce a spus ar putea fi infidel, mama artistului face noi declarații: „Întotdeauna a avut aere”

Mama Geta recunoaște că nu o are la suflet pe Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. După ce a spus ar putea fi infidel, mama artistului face noi declarații: „Întotdeauna a avut aere”

În urmă cu doar câteva zile, cu puțin timp înainte de finala ”Survivor All Stars”, mama Geta a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a făcut o serie de declarații controversate.

Gallery

Mama Geta a vorbit despre fiecare copil în parte, însă, când a venit rândul celor doi fii pe care îi are, comentariile ei nu au fost pe placul tuturor. Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp a intervenit și ea, dar nici mama Geta nu s-a lăsat mai prejos.

Tensiunile dintre mama Geta și Daniela Iliescu au crescut

În urmă cu aproximativ un an, Daniela Iliescu mărturisea că nu are o relație foarte apropiată cu familia lui Culiță Sterp. Remarca ei a avenit după o perioadă în care internauții i-au atras atenția asupra acestui lucru, de mai multe ori.

Citește și:

​După ce, în emisiunea „La Măruță”, mama Geta a mărturisit că nu garantează că fiul ei cel mare, Culiță, este un bărbat fidel, asemenea lui Iancu, multe persoane au criticat-o pentru modul în care ai vorbit despre fiul ei.

La scurt timp supă aceea, Daniela Iliescu a mărturisit că nu vrea să ia parte la „circul” care a luat naștere, preferând să stea departe de situațiile mai puțin plăcute.

Mama Geta recunoaște că nu se înțelege bine cu Daniela Iliescu

Mama Geta a mărturisit faptul că Daniela Iliescu este o persoană cu nasul pe sus, ceea ce nu le permite să aibă o relație apropiată. Mai mult decât atât, femeia a precizat că, pentru ea, sunt importanți doar Culiță și Milan, fiul pe care aceștia îl au împreună.

„Eu îmi iubesc copiii. Eu nu aștept respect de la un străin. Pentru mine, ginerii mei sunt străini. Eu nu am muncit pentru ei, nu am contribuit la creșterea lor. Eu nu le-am oferit nimica, să aștept eu respectul lor.

Citește și:

În schimb, Daniela, tot timpul, ea se ține mult mai sus decât noi. Încă de la începutul începutului, s-a ținut mai sus și nu vreau să zic despre ea nicio vorbă, chiar dacă aș putea spune multe despre ea. Nu mă interesează! Mă interesează Milan și Culiță.Eu, dacă pot să fac o plăcintă, pot să le duc o găină, faceți o supă, cu mare drag! Eu cu tot ce pot să îi ajut, eu îi ajut, dar eu nu mă bag.

Eu, la Măruță, am spus sub formă de glumă că nu bag mâna în foc pentru Culiță, dar cine ar băga mâna în foc, având în vedere cum arată Culiță? Acuma să fim sinceri! S-o ofticat ea, s-o ofticat că vai, că o înșală soțul! Vai, ce să facem acuma! Vai, ce să facem, nu știu! Vai, nu putem nici trăi acuma!

Acuma nu știu. N-aș vrea să bag toți moldovenii într-o oală, dar ea, săraca, întotdeauna a avut aere de, nu știu cum să-ți spun, cum erau odată nobilii și iobagii, habar n-am! Nu mă interesează Daniela. Pentru mine e subiect închis și punct!”, a spus mama Geta, conform Fanatik.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni