• PRO TV
  • Nick Rădoi a învins cancerul: „Mă simt ca un om renăscut!”. Decizia pe care a luat-o după ce a învins nemiloasa boală

Nick Rădoi a învins cancerul: „Mă simt ca un om renăscut!”. Decizia pe care a luat-o după ce a învins nemiloasa boală

Nick Rădoi a învins cancerul: „Mă simt ca un om renăscut!”. Decizia pe care a luat-o după ce a învins nemiloasa boală

Nick Rădoi, milionarul român stabilit în America, respiră ușurat! După ce a învins cancerul, el se pregătește să revină în România. Medicii i-au permis să călătorească cu avionul, oferindu-i astfel șansa de a-și îndeplini acest vis.

Gallery

​În vara anului trecut, Nick Rădoi, în vârstă de 63 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de colon. Tumora de 9 cm a fost descoperită întâmplător de medicii din Mexic, în timpul unei operații de apendicită.

Au urmat patru intervenții chirurgicale complexe în America și sesiuni intense de chimioterapie. Timp de șase luni, Rădoi a stat mai mult prin spitale, pierzând 40 de kilograme din cauza bolii.

Nick Rădoi fericit că a învins cancerul: „Mă simt ca un om renăscut!”

Acum trei săptămâni, Nick Rădoi a finalizat ultimele ședințe de chimioterapie și este foarte fericit că a reușit să se lupte cu nemiloasa boală și abia așteată să revină în locurile unde și-a petrecut copilăria, la Caransebeș. Nick Rădoi va ajunge în România pe 15 iunie, după ce medicii din Statele Unite i-au dat permisiunea să zboare.

„Am încheiat ședințele de chimioterapie acum vreo trei săptămâni și mi-au dat undă verde să călătoresc cu avionul. Voi fi în România pe 15 iunie. Prima oprire va fi în București. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să trec prin toate aceste dificultăți și să revin sănătos. Mă simt ca un om renăscut, cu o mentalitate diferită și mulțumesc în fiecare zi pentru zilele pe care le am. Sunt fericit să mă bucur din nou de viață și am decis să mă bucur și în România, să vizitez Mamaia, Bucureștiul și orașul meu natal, Caransebeș”, a declarat Nick Rădoi pentru Click!

Nick Rădoi a slăbit 40 de kilograme

Lupta cu cancerul de colon a lui Nick Rădoi a început în august anul trecut. În aceste șase luni de tratamente, a pierdut 40 de kilograme.

„Am pierdut 40 de kilograme în timpul șederii prelungite prin spitale. Din punct de vedere alimentar, nu am voie să consum fast-food. Mă limitez doar la mâncare gătită acasă, cât mai naturală. Pe lângă chimioterapie, folosesc și medicamente naturale și consum multă vitamina C pentru a-mi recăpăta puterea”, a povestit Nick Rădoi într-un interviu recent pentru Click!

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni