• PRO TV
  • Cea mai controversată piesă din noua colecție Balenciaga! Cum arată cizmele ultra-butucănoase cu talpa de 18 cm

Cea mai controversată piesă din noua colecție Balenciaga! Cum arată cizmele ultra-butucănoase cu talpa de 18 cm

Cea mai controversată piesă din noua colecție Balenciaga! Cum arată cizmele ultra-butucănoase cu talpa de 18 cm

Balenciaga a lansat cu surle și trâmbițe noua colecție, pentru primăvara lui 2025, în Shanghai. Și cum nu se putea face asta fără un element “șocant”, despre care să se vorbească pe rețelele de socializare, controversatul brand a prezentat niște cizme gigantice, cu o platformă de 18 cm.

@hypebeast Crease proof? ? Shoes at the Balenciaga Spring25 show today in Shanghai #Balenciaga #Shoes #TikTokFashion ♬ original sound - HYPEBEAST

Deși nu par deloc comode și arată ciudat, cu siguranță că se vor vinde ca pâinea caldă. Toți fashion influencerii își vor cumpără o pereche pentru a se face remarcați.

Noua colecție a fost prezentată cu fast la Shanghai, Balenciaga bucurandu-se de o mare popularitate în China.
“China este locul în care conexiunea cu clienții noștri și cu fanii este cea mai impresionantă în ceea ce privește sprijinul și angajamentul față de brand. Este o piață unde îți dorești să lansezi produse noi să te implici în momente cheie locale și culturale. Scopul nostru aici este să învățăm și să implementăm o strategie care duce mai departe povestea mărcii, mai ales știind că ceea ce se întâmplă în China rezonează la nivel global”, a declarat CEO-ul Cédric Charbit pentru Jing Daily.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni