• PRO TV
  • Oana Roman, transformare spectaculoasă: apariție îndrăzneață într-o rochie scurtă după ce a slăbit 20 de kilograme

Oana Roman, transformare spectaculoasă: apariție îndrăzneață într-o rochie scurtă după ce a slăbit 20 de kilograme

Oana Roman, transformare spectaculoasă: apariție îndrăzneață într-o rochie scurtă după ce a slăbit 20 de kilograme

În ultimii ani, Oana Roman a urmat mai multe diete de slăbire, iar rezultatele nu au întârziat să apară până la urmă.

Gallery

​Vedeta, care a pierdut 20 de kilograme, se bucură acum de silueta mult visată, pe care nu ezită să o pună în valoare cu ținute provocatoare. Recent, Oana a atras atenția pe rețelele de socializare cu o rochie scurtă.

Pe contul său de Instagram, unde este foarte activă, Oana Roman a postat recent fotografii purtând o rochie scurtă, care îi evidențiază talia și formele. În descrierea imaginii, vedeta și-a exprimat mândria pentru realizările sale în ceea ce privește slăbirea și noul său stil de viață.

Cum a reușit să slăbească Oana Roman

Oana Roman a fost deschisă cu fanii săi și le-a dezvăluit secretele care au ajutat-o să piardă în greutate. Contrar speculațiilor că ar fi recurs la o operație de micșorare a stomacului, Oana a clarificat că a slăbit prin metode noninvazive. Aceasta a folosit ceaiuri și proceduri de slăbire pentru a atinge rezultatele dorite.

„Eu o să vorbesc despre un subiect destul de controversat. Această modă din România a celor care își taie stomacul, toată lumea face operația asta, că au 10 sau 15 kilograme în plus. Mie mi se pare că este periculos, am înțeles că slăbești peste noapte. Eu am fost acuzată că am făcut această operație ca să slăbesc, totuși, eu am slăbit, și nu am terminat încă, într-un an și jumătate.

Dacă aș fi făcut această operație, rezultatele s-ar fi văzut într-o lună. Este această magie: mamă, îmi tai stomacul, într-o lună am slăbit 30 de kilograme. Eu cred că această intervenție se face în anumite condiții, dacă ai afecțiuni sau trebuie să slăbești un număr mare de kilograme”, a explicat Oana Roman.

Cum reușește să se mențină în formă

Pentru a se menține în formă, Oana Roman este foarte atentă la alimentație..

„Fac ce am făcut și până acum, proceduri, fasting, ceai, înlocuiesc seara o masă cu o băutură care mă ajută să nu îmi fie foame și continui pe drumul acesta, așa, cât de mult se poate. M-am obișnuit așa. A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort. M-am obișnuit așa după doi ani jumătate. În kilograme nu am slăbit enorm, sunt aproape 20, cred. Dar am slăbit foarte mult în centimetri de la procedurile pe care le-am făcut”, a adăugat vedeta.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni