• PRO TV
  • Are 23 de ani și va moșteni milioanele de euro ale tatălui său, supranumit „Regele tutunului”! Lucciana Beynon, o nouă apariție incendiară pe catwalk: „N-am crezut că există perfecțiune până s-o văd pe ea”

Are 23 de ani și va moșteni milioanele de euro ale tatălui său, supranumit „Regele tutunului”! Lucciana Beynon, o nouă apariție incendiară pe catwalk: „N-am crezut că există perfecțiune până s-o văd pe ea”

Are 23 de ani și va moșteni milioanele de euro ale tatălui său, supranumit „Regele tutunului”! Lucciana Beynon, o nouă apariție incendiară pe catwalk: „N-am crezut că există perfecțiune până s-o văd pe ea”

Lucciana Beynon a făcut din nou furori la Miami Swim Week, acolo unde cele mai sexy modele și influencerițe defilează doar în costum de baie. Fiica lui Travers Beynon, supranumit „Regele tutunului”, a fost atracția serii, iar momentul ei de pe podiumul de modă s-a viralizat instant.

Gallery

​Lucciana are peste 330.000 de urmăritori pe contul de Instagram, pe care îi încântă ori de câte ori are ocazia cu instantanee super sexy.

Este fiica celui supranumit „Regele tutunului”

Lucciana are 23 de ani și este moștenitoarea lui Travers Beynon, un milionar cunoscut pentru stilul de viață excentric, dar și pentru zecile de domnișoare cu care se afișează pe contul de socializare și care sunt de-o seamă cu fiica sa.

Travers s-a recăsătorit cu Taesha Beynon, care este doar cu 6 ani mai mare decât fiica sa vitregă, însă femeia nu este deranjată de clipurile deocheate pe care soțul ei le postează pe net.

CITEȘTE ȘI:

Cu fosta soție, Travers are doi copii: fiica Lucciana și băiatul Valentino. Ambii au o relație apropiată cu tatăl lor și apar deseori la petrecerile organizate de acesta.

Bărbatul care are peste 1 milion de urmăritori pe Instagram se vrea un fel de Hugh Hefner sau Dan Bilzerian de Australia. Travers care este fost jucător de fotbal și fost model a dat lovitura după ce și-a investit banii într-o afacere cu tutun, iar acum are o avere de peste 200 de milioane de euro. 

Lucciana adoră să pozeze provocator

Fiica lui Travers este lipsită de inhibiții și adoră să pozeze provocator pe Instagram. Lucciana nu este la prima apariție pe podiumul de la Miami Swim Week. Bruneta care anul acesta a defilat într-un costum verde, minuscul, a făcut furori și anul trecut când costumul de baie abia i-a acoperit bustul natural. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus).

Lucciana a postat un filmuleț cu defilarea ei de anul acesta, iar comentariile au curs valuri.

Atunci când știi că ai tot pachetul!”, „N-am crezut că există perfecțiune până s-o văd pe ea”, „Ce femeie încântătoare”, „Ești ireală!”, „Fata din visurile mele!”, „Ai putea fi Miss”, i-au scris unii dintre admiratori.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni