• PRO TV
  • Își dorește al treilea copil, dar Emily Burghelea a primit un diagnostic ce i-a dat planurile peste cap. Vedeta speră la o minune: „Mi s-a făcut foarte dor de burtică”

Își dorește al treilea copil, dar Emily Burghelea a primit un diagnostic ce i-a dat planurile peste cap. Vedeta speră la o minune: „Mi s-a făcut foarte dor de burtică”

Își dorește al treilea copil, dar Emily Burghelea a primit un diagnostic ce i-a dat planurile peste cap. Vedeta speră la o minune: „Mi s-a făcut foarte dor de burtică”

Emily Burghelea a aflat că suferă de un sindrom care poate duce la infertilitate. Vedeta „Vorbește lumea” are doi copii, însă își dorește o familie numeroasă și speră ca diagnosticul să nu îi răpească bucuria de a mai avea copii.

Gallery

Emily Burghelea este mereu cu zâmbetul pe buze, însă sindromul de care suferă și de care a aflat recent a întristat-o. Pentru ea, familia este mai importantă decât orice și a spus, de mai multe ori, că își mai dorește copii.

Emily Burghelea suferă de sindromul ovarelor polichistice

În urmă cu scurt timp, Emily Burghelea a mers la un control, unde a aflat că suferă de sindromul ovarelor polichistice. Afecțiunea este una destul de întâlnită în rândul femeilor și poate duce la infertilitate.

Citește și:

​Tocmai din acest motiv, Emily și soțul ei, Andrei, spun despre cei doi copii pe care îi au că sunt „minuni”, deoarece, din punct de vedere medical, este extrem de greu pentru o femeie care are acest sindrom să rămână însărcinată.

Emily și soțul ei nu se descurajează, însă, și își doresc să își mărească familia cu al treilea copil. Până atunci, vedeta le încurajează pe femeile care trec și ele prin această încercare, spunându-le să nu renunțe, deoarece și ea este mamă, în ciuda afecțiunii de care suferă.

Emily Burghelea își mai dorește un copil

Mereu apare alături de copiii ei și, chiar dacă a devenit mamă de la o vârstă fragedă, Emily nu se poate vedea într-o altă ipostază. Aceasta are răbdare și încredere că Dumnezeu îi va ajuta pe ea și pe soțul ei să își îndeplinească cea mai mare dorință: o familie cât mai numeroasă.

Citește și:

​„Sunt sigura ca daca Dumnezeu va vrea sa ajungem iar in punctul acesta vom ajunge cu siguranta. Va multumesc pentru mesaje si incurajari, m-ati facut sa inteleg ca overele polichistice nu sunt chiar asa de speriat desi diagnosticul de “nu mai poti sa faci copii” se da pe banda rulanta…

Uite iubire, ce tineri eram! Prima sarcina cu Amedea… Ce amintiri.. Acum, dupa aceasta situatie chiar ma gandesc serios ca mi-as mai dori un copil! Sau doi.. sau trei! Mi s-a facut foarte dor de burtica! Cu un diagnostic de ovare polichistice…. Mai poti ramane insarcinata?”, a fost mesajul postat de Emily Burghelea, pe contul ei de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni