• PRO TV
  • Horoscop zilnic 1 iunie 2024. Taurii se simt dezamăgiți de o fostă iubire, Gemenii fac un compromis în plan sentimental

Horoscop zilnic 1 iunie 2024. Taurii se simt dezamăgiți de o fostă iubire, Gemenii fac un compromis în plan sentimental

Horoscop zilnic 1 iunie 2024. Taurii se simt dezamăgiți de o fostă iubire, Gemenii fac un compromis în plan sentimental

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 1 iunie 2024.

Berbec

Posibil, astăzi, să vrei să te împaci cu cineva și lucrurile par să se îndrepte în favoarea ta, pentru că și cealaltă parte este dispusă să ierte și să treacă peste niște tensiuni, pe care le-ați avut. De asemenea, este un moment favorabil să-ți rezolvi niște probleme din trecut.

Taur

Astăzi este posibil să simți dezamăgire în raport cu cineva cu care ai avut o poveste de iubire. Ești tentat să faci un compromis, însă preferi să stai departe. Pe de altă parte, atenție la cât cheltui, pentru că este posibil să mergi la cumpărături și să achiziționezi lucruri de care nu ai neapărat nevoie!

Gemeni

Astăzi este posibil să fii în centrul atenției, să vrei să te afirmi, să faci impresie bună într-o conjunctură în spațiul public. În planul sentimental, deși simți să faci un compromis, alegi să fii mai dur și dai o lecție unei persoane, care nu te-a apreciat.

Rac

Astăzi este posibil să faci niște deplasări cu prietenii, să te implici într-o activitate de grup și să o gestionezi foarte bine. Pe de altă parte, simți că ai nevoie să te reculegi, să te apropii mai mult de spiritualitate, să corectezi niște greșeli, să închei un capitol, care nu te mai reprezintă.

Leu

Astăzi te preocupă organizarea unei călătorii, cauți oferte și încerci să te sincronizezi cu programul partenerului. În partea a doua a zilei, ieși în oraș și încerci să te bucuri de compania partenerului și prietenilor. Discuți chestiuni importante legate de drumul tău profesional.

Fecioară

Astăzi este posibil să primești un cadou surpriză de la cineva de la care nu te aștepți. De asemenea, au loc dialoguri legate de partea financiară, investiții comune cu partenerul și intenționezi să faci o schimbare majoră în viață și-n special în planul profesional.

Balanță

Posibil astăzi să fie nevoie să-ți sacrifici o parte din zi să lucrezi pentru serviciu, mai ales dacă nu ai reușit să termini ieri până la finalul programului. În planul relațiilor este posibil să apară unele confruntări, dar totul depinde de cum vei reuși să gestionezi situațiile.

Scorpion


Astăzi ești dispus să faci un compromis în planul sentimental. În ce privesc activitățile profesionale, ai inițiative îndrăznețe, ești inventiv și cauți să te afirmi. S-ar putea să iei o decizie importantă în ce privește activitatea profesională.

Săgetător

În prima parte a zilei, te preocupă chestiunile gospodărești și este posibil să renunți la programul pe care l-ai stabilit pentru a putea să duci la capăt treburile. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când se activează casa iubirii și a plăcerilor și se anunță distracție sau organizezi o întâlnire romantică.

Capricorn

În prima parte a zilei este posibil să fie nevoie să faci niște deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. Partea a doua a zilei preferi să o petreci acasă, în tihnă, să te reechilibrezi. S-ar putea să programezi o vizită în locurile natale, să-ți aduci aminte de copilărie, iar aceste lucruri să te încarce.

Vărsător

Astăzi este posibil să primești o invitație neașteptată, să faci o deplasare, să-ți vizitezi niște rude sau mergi la o petrecere. Lucrurile se întâmplă foarte rapid și la fel de repede și cooperezi cu invitația. Nu stai pe gânduri, iei un cadou și te prezinți.

Pești

În prima parte de zi ești mai sensibil și s-ar putea să ai intuiție într-o chestiune personală, lucru care te va salva dintr-o situație cu probleme. În partea a doua a zilei, cheltui o sumă de bani pentru a-I face o surpriză unei persoane dragi din familie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni