• PRO TV
  • Ce va face Zanni cu premiul câștigat la Survivor All Stars, în valoare de 100.000 de euro. Concurentul vrea să se lanseze într-un domeniu nou: „Am planul ăsta”

Ce va face Zanni cu premiul câștigat la Survivor All Stars, în valoare de 100.000 de euro. Concurentul vrea să se lanseze într-un domeniu nou: „Am planul ăsta”

Ce va face Zanni cu premiul câștigat la Survivor All Stars, în valoare de 100.000 de euro. Concurentul vrea să se lanseze într-un domeniu nou: „Am planul ăsta”

Zanni a fost desemnat câștigătorul Survivor All Stars, primind cele mai multe voturi din partea publicului. Cu doar câteva zile înainte de întoarcerea în Republica Dominicană, special pentru finală, acesta a mărturisit ce va face cu banii obținuți, dacă avea să iasă învingător.

Gallery

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, vrea să investească banii câștigați, așa cum a făcut și în sezonul doi, sezon pe care l-a câștigat în urmă cu trei ani. Faimosul are o idee de afacere profitabilă, pe care abia așteaptă să o pună în practică.

Zanni va investi premiul câștigat la Survivor All Stars

Cu banii pe care i-a câștigat în urma sezonului doi al emisiunii Survivor, Zanni și-a achiziționat o locuință. Acum, cu cei 100.000 de euro pe care i-a obținut în urma participării în sezonul suprem, Zanni vrea să își deschidă o afacere.

Citește și:

​Mai exact, Faimosul urmează să materializeze o dorință pe care o are încă din vara anului trecut, intrând, astfel, în lumea antreprenoriatului.  

„Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta din vara anului 2023”, a mărturisit acesta, conform Viva.

Zanni și-a cumpărat casă cu banii câștigați la Survivor

Participarea și câștigarea sezonului 2 Survivor i-au adus lui Zanni mai multe beneficii, printre care se numără o expunere mai mare, dar și mai multe proiecte, care i-au rotunjit veniturile. Prin urmare, și-a achiziționat un apartament și, după câteva luni, a anunțat că a reușit să își cumpere o casă, dar și o mașină.

Mândru de realizarea avută, Zanni a împărtășit totul pe rețelele de socializare, acolo unde le-a mulțumit tuturor pentru susținerea primită, cea care l-a și ajutat să intre în posesia premiului cel mare, cu care și-a permis lucrurile materiale.

„Sunt la casa mea! Sunt prea fericit, s-a întâmplat tot atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, darămite şi casă, şi maşină. Vă mulţumesc vouă pentru că l-aţi iubit pe Zanni, exact aşa cum este el, cu rele şi mai ales cu rele. Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit. Să vedem cât va dura”, a scris Zanni, la acea vreme.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni