• PRO TV
  • “Fericirea are chipul tău…” Ben Affleck, mai posomorât ca niciodată în prag de divorț. Cum l-au surprins paparazzii

“Fericirea are chipul tău…” Ben Affleck, mai posomorât ca niciodată în prag de divorț. Cum l-au surprins paparazzii

“Fericirea are chipul tău…” Ben Affleck, mai posomorât ca niciodată în prag de divorț. Cum l-au surprins paparazzii

Ben Affleck a dat internetului un nou material “prețios” pentru viitoare meme-uri :) Imaginile cu el plictisit în luna de miere sau deprimat după despărțirea de Ana de Armas au ajuns virale pe internet și sursa multor glume răutăcioase.

Actorul a fost surprins de paparazzi făcând niște grimase care, cu siguranță, se vor viraliza pe internet. Se știe cât de mult îl enervează pe actor întâlnirile cu paparazzii, însă nici nu pare afectat de imaginile pe care aceștia le surprind.

​Sursa foto: Profimedia

Sunt deja celebre fotografiile cu Ben Affleck plictisit de moarte la evenimente mondene alături de soția să, Jennifer Lopez. Sau cu o figură enervată. Sau plictisită. Sute de meme-uri s-au răspândit rapid pe internet, J Lo fiind chiar întrebată pe covorul roșu de ce își face lumea atâtea griji legate de expresiile faciale ale lui Ben Affleck.

Gallery

Dacă în compania lui J Lo era adesea surprins cu o figură tristă, de curând paparazzi l-au fotografiat râzând cu gura până la urechi alături de fosta sa soție, Jennifer Garner. Aceștia au trei copii împreună și au rămas în relații amicale. Se zvonește că aceștia vor lucra în curând împreună la un film.

Și Garner, la rândul ei, pare extrem de bucuroasă în compania fostului ei soț. Nu este un secret pentru nimeni că Affleck a fost marea dragoste a vieții ei.
“Este un bărbat genial, cel mai carismatic și cel mai generos. Dar e un tip complicat”, a spus Garner.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, în prag de divorț

Jennifer Lopez și Ben Affleck trec prin momente tensionate: cei doi trăiesc în case diferite și nu se mai înțeleg. Apropiații spun că sunt în prag de divorț, însă cuplul face eforturi de dragul copiilor.

O sursă a declarat pentru publicația menționată mai sus că Ben Affleck ”și-a venit în fire, după ce, pentru că era prea îndrăgostit de actrița de 54 de ani, nu a mai putut să gândească corect.

”Dacă ar exista o metodă să divorțeze pe motiv de nebunie temporară, ar face-o”, a mărturisit sursa apropiată actorului.
”El simte că ultimii doi ani au fost doar un coșmar viu, iar acum și-a venit în simțuri și înțelege că nu există vreo cale că această căsnicie să meargă”.

Păreau cuplul perfect și mulți se întreabă cum de s-a ajuns în aceasta situație. Aparent, stilul de divă al lui J Lo și disperarea ei după faimă, de a fi mereu în centrul atenției, nu sunt tocmai pe placul lui Affleck.

Gallery

Daily Mail scrie însă că cei doi s-ar fi certat și pe seama banilor în familie, dar și pe stilul lor diferit de parenting. În vreme ce Ben vrea o viață mai liniștită, de familie, J Lo își pune cariera pe primul loc - are din ce în ce mai multe proiecte profesionale și în curând va începe un turneu în America.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni