• PRO TV
  • VIDEO VIRAL - Răzbunarea lui Neymar! După ce i s-a făcut o farsă, fotbalistul a pus mâna pe cuțit

VIDEO VIRAL - Răzbunarea lui Neymar! După ce i s-a făcut o farsă, fotbalistul a pus mâna pe cuțit

VIDEO VIRAL - Răzbunarea lui Neymar! După ce i s-a făcut o farsă, fotbalistul a pus mâna pe cuțit

Neymar face ce face și ajunge în atenția tuturor. Recent, starul brazilian a devenit viral pe rețelele de socializare.

Supărat pe coechipierul său Renan Lodi pentru că i-a făcut o farsă, Neymar s-a răzbunat, iar rezultatul se poate vedea în clipul de mai jos.

Atacantul brazilian s-a răzbunat pe coechipierul său de la Al Hilal şi de la naţionala Braziliei, Renan Lodi, după ce acesta i-a făcut o farsă destul de amuzantă.

După ce Lodi i-a înnodat şireturile de la încălţăminte, fotbalistul a tăiat cauciucurile maşinii compatriotului său iar acesta nu a mai putut pleca de la baza de pregătire. Cum era de așteptat, imaginile filmate au adunat sute de mii de vizualizări, într-un timp record.

Recuperarea lui Neymar

Neymar nu a mai jucat niciun meci de la jumătatea lunii octombrie 2023, când a suferit o accidentare gravă, rupturi de ligamente încrucişate şi menisc la genunchiul stâng. Brazilianul mai are contract cu Al-Hilal până în vara anului 2025. Neymar, cel mai bun marcator din toate timpurile al Seleção nu se va recupera pentru Copa America 2024. De asemenea, el va rata şi startul sezonului viitor cu clubul saudit, câştigător al campionatului naţional.

Neymar și Bruna Biancardi sunt părinții unei fetițe de doar câteva luni. În perioada în care era însărcinată, aceasta a fost înșelată de fotbalist, conform presei din Brazilia, cu blogger-ița Fernanda Campos. După ce s-a aflat că nu i-a fost fidel iubitei. Neymar i-a cerut scuze public Brunei, urmând ca, la doar o săptămână, să fie acuzat că ar fi încercat, din nou, să o înșele. De data aceasta, a fost acuzat de modelul Celeste Bright, care a dezvăluit că a fost căutat de Neymar.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni