• PRO TV
  • Cine este și cum arată soția lui Luke Grimes. Actorul a devenit celebru pentru rolul lui Kayce Dutton în serialul Yellowstone

Cine este și cum arată soția lui Luke Grimes. Actorul a devenit celebru pentru rolul lui Kayce Dutton în serialul Yellowstone

Cine este și cum arată soția lui Luke Grimes. Actorul a devenit celebru pentru rolul lui Kayce Dutton în serialul Yellowstone

Rolul lui Kayce Dutton în serialul Yellowstone i-a adus lui Luke Grimes o popularitate și mai mare la Hollywood. Puțini știu că actorul, în vârstă de 40 de ani, este și un cântăreț de muzică country, căsătorit cu o frumoasă braziliancă.

Luke Grimes s-a căsătorit, în noiembrie 2018, cu fotomodelul brazilian Bianca Rodrigues. Cuplul oferă doar ocazional poze pe Instagram din viața lor de familie, scrie people.com. 

​Actorul a reușit destul de bine să intre în rolul fiului de fermier. În viață reală acesta preferă stilul cowboy și cântă muzică country. 

Ei s-au mutat în Montana, deoarece serialul Yellowstone se filmează în acest stat. Pe Instagram, Bianca a arătat cât de mult îi place să trăiască în „Big Sky Country” și deseori împărtășește fotografii cu apusuri incredibile și priveliști uluitoare. „Te iubesc Montana”, a scris ea în dreptul unei postări pe pagina de socializare. 

Peisajele din acest ținut au fermecat-o pe braziliancă. Ea a explorat zona împreună cu soțul ei, cât timp acest s-a aflat la filmări. 

Chiar dacă Luke și Bianca au încercat să stea departe de lumina reflectoarelor, aceștia au bifat câteva apariții pe covorul roșu. În februarie 2022, Bianca a participat la cea de-a 28-a ediție anuală a Screen Actors Guild Awards, unde a fost fotografiată alături de Luke. Bianca a purtat o rochie elegantă vișinie pe care a combinat-o cu pantofi nude. Cuplul a fost văzut și pe covorul roșu de la Premiile Academy of Country Music în martie 2022. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Gallery

Sursă foto: Instagram/ lukegrimesrealbiancarodrigues

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni