• PRO TV
  • Maria Constantin, adevărul neștiut despre momentul în care a fost nevoită să renunțe la fiul ei. Artista de muzică populară nu a avut de ales: „Am luat-o de la minus zero”

Maria Constantin, adevărul neștiut despre momentul în care a fost nevoită să renunțe la fiul ei. Artista de muzică populară nu a avut de ales: „Am luat-o de la minus zero”

Maria Constantin, adevărul neștiut despre momentul în care a fost nevoită să renunțe la fiul ei. Artista de muzică populară nu a avut de ales: „Am luat-o de la minus zero”

În urmă cu mai bine de zece ani, Maria Constantin a trecut printr-un moment extrem de dificil, atunci când a fost nevoită să se despartă de fiul ei.

 

Gallery

Recent, Maria Constantin a făcut lumină în ceea ce privește acest subiect, după ce a fost aspru criticată pentru faptul că nu a fost aproape de fiul ei. Mai mult decât atât, când spera să își facă o carieră, s-a trezit în mijlocul unui scandal care i-a afectat reputația la început.

Maria Constantin a fost nevoită să se despartă de fiul ei

În urmă cu mai bine de un deceniu, Maria Constantin venea în București, în încercarea de a-și crea o carieră în domeniul muzical. Primind confirmări din partea unor artiști importanți, și-a luat inima în dinți și a venit în Capitală.

Pentru a face acest lucru, însă, a fost nevoită să îl lase pe fiul ei alături de părinții săi, deoarece micuțul era atașat de ei, iar Maria Constantin nu câștiga suficienți bani, cât să își permită să îl întrețină și pe el, în București.

Citește și:

„Și fără bani, plecată dintr-un divorț, și fără copil, pentru că nu aveam cum să-mi întrețin copilul. Când am plecat, eu am plecat cu copilul, numai că fiul meu nu s-a obișnuit acasă la ai mei. Era perioada în care eu trebuia să plec, să fac în așa fel încât să-mi câștig bani singură. Atunci, am luat-o de la minus zero, pot spune”, a spus Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni online.

Maria Constantin și-a văzut povestea de viață expusă la televizor

După câteva luni de când ajunsese în București, Maria Constantin reușise, cu ajutorul lui Marcel Toader, să obțină o apariție într-o emisiune televizată la care își dorea foarte mult să meargă.

Citește și:

​Deși știa că va merge pentru a cânta, ceea ce își și dorea să facă, atunci când a intrat în platou, a fost nevoită să asculte un interviu în care mai multe persoane o acuzau că și-a abandonat copilul și că nu se mai interesează de el.

„Eu trebuia să merg și să cânt, nu am mai cântat. Eram pe canapea și a fost prezentat un interviu cu fosta mea familie, în care spunea că mi-am abandonat copilul și că nu am mai fost acolo de nu știu cât timp”, a mai spus artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni