• PRO TV
  • Soția bărbatului ucis de Mario Iorgulescu, declarații șocante după 5 ani de la accident: „Familia mea și-ar dori...”

Soția bărbatului ucis de Mario Iorgulescu, declarații șocante după 5 ani de la accident: „Familia mea și-ar dori...”

Soția bărbatului ucis de Mario Iorgulescu, declarații șocante după 5 ani de la accident: „Familia mea și-ar dori...”
Sursa: Facebook

Văduva bărbatului care a murit în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu, în anul 2019, a vorbit pentru prima dată despre ce s-a întâmplat.

​Soția bărbatului care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în urmă cu cinci ani, este și acum afectată de cele întâmplate. Femeia spune că nu are de gând să se recăsătorească, deși familia sa și-ar dori să o vadă făcând acest nou pas în viața sa.

În cadrul unui interviu recent, aceasta a spus că în ultimii ani s-a focusat cel mai mult pe carieră și pe creșterea copiilor săi, însă acum are mai multe priorități, altele decât să se recăsătorească.

”Da, mai am voie să mă mărit. Nu mă obligă nimeni cu absolut nimic. Din contră, familia mea și-ar dori oricând să îmi refac viața. Dar, din cauza faptului că mintea mea este prea coaptă și nu mai există decât bădărani, profitori, șarlatani, nu mai am de gând prea curând ca eu să mă mărit. Sunt bine așa cum sunt,nu mă doare capul, fac ce vreau”, a declarat văduva victimei lui Mario Iorgulescu.

În urma accidentului grav din 2019, soldat cu moartea unui bărbat, Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare. Acesta se află în Italia și cere ca pedeapsa să îi fie anulată, pe motiv că este grav bolnav și că afecțiunea de care suferă îi afectează creierul.

„El nu conştientizează, acea leziune cerebrală se accentuează nu este vindecabilă, prin urmare e ireversibilă. Nici nu are relevanţă acum, vă daţi seama că în starea în care se află e complet confuz”, a declarat avocatul lui Mario Iorgulescu pentru un post TV.

Foto: arhivă PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni