• PRO TV
  • Valsul unor absolvenți din Cluj a impresionat întreaga țară. Tinerii păreau că sunt actorii unui film de epocă: „Demult nu am văzut ceva mai frumos și de bun gust”

Valsul unor absolvenți din Cluj a impresionat întreaga țară. Tinerii păreau că sunt actorii unui film de epocă: „Demult nu am văzut ceva mai frumos și de bun gust”

Valsul unor absolvenți din Cluj a impresionat întreaga țară. Tinerii păreau că sunt actorii unui film de epocă: „Demult nu am văzut ceva mai frumos și de bun gust”

Curtea Liceului Unitarian „Janos Zsigmond” din Cluj s-a transformat luni, pentru câteva minute, într-o scenă de spectacol, unde mai mulți tineri au dansat vals ca la Viena. Absolvenții claselor a XII-a au îmbrăcat ținute specifice pentru cavaleri și prințese și au reușit să-i impresioneze pe părinți, profesori și invitați.

Gallery

Pe pagina de socializare a liceului au fost postate mai multe imagini, care au primit sute de aprecieri. După ce și-au încheiat coregrafia, elevii și-au invitat și părinții la un vals.

„În curtea Liceului Unitarian „Janos Zsigmond” din Cluj, s-a trăit, pentru a douăsprezecea oară, cu mari emoții Balul de Curte al claselor a XII-a. Prințese și cavaleri au plutit pe ritmurile nemuritoarea ale valsului într-o poveste care închide în spatele lor o ușă și le deschide înainte altele o mie. Îi felicităm și le dorim mult succes în viitor!”, este mesajul scris pe pagina oficială a instituției.

Valsul absolvenților din Cluj a impresionat întreaga țară. Tinerii păreau că sunt actorii unui film de epocă:

„Demult nu am văzut ceva mai frumos și de bun gust”; „Emoționant! Felicitări absolvenților, părinților și nu în ultimul rând profesorilor, conducerii liceului”; „Ideea este minunată, demnă de urmat!”; „Un moment memorabil din viața tinerilor, crescuți cu bun simț”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor care au vizionat clipul.

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni