• PRO TV
  • Fiul adoptiv al Luminiței Anghel are probleme! David Pușcaș cere ajutorul, în speranța că mama sa îl va auzi: „Mi-au zis că...”

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel are probleme! David Pușcaș cere ajutorul, în speranța că mama sa îl va auzi: „Mi-au zis că...”

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel are probleme! David Pușcaș cere ajutorul, în speranța că mama sa îl va auzi: „Mi-au zis că...”

David Pușcaș traversează o perioadă extrem de grea. Tânărul a cerut ajutorul public, în speranța că mama lui adoptivă, Luminița Anghel, îl va auzi.

Gallery

Ce se întâmplă cu David Pușcaș: „Nu sunt deloc bine”

David Pușcaș și mama lui adoptivă, Luminița Anghel, au rupt legătura în urmă cu mai mulți ani, asta după ce între ei a existat un scandal monstru, lăsându-se cu acuzații grave.

Acum, tânărul trece printr-o perioadă dificilă, dezvăluind că a ajuns la capătul puterilor. David Pușcaș spune că a rămas fără loc de muncă și nu își mai permite să își plătească chiria, asta înseamnă că ar putea ajunge pe drumuri.

„Nu sunt deloc bine, în viitorul apropiat o să îmi pierd și casa. Trebuia să încep munca la un restaurant și efectiv cei de acolo mi-au trimis un mesaj în care mi-au zis că nu mă angajează.

Pentru ei am stat în stand-by. Mă simt luat la mișto.(...) Este greu să nu ai pe nimeni, o să ajung pe străzi. Nu am nici ce să mănânc. Sunt vai de capul meu”, a spus David Pușcaș, pentru Click.

Citește și:

Ce spunea Luminița Anghel despre fiul ei adoptiv, în urmă cu câțiva ani

În urmă cu câțiva ani, artista a vorbit public despre lucrurile care o deranjau la fiul ei adoptiv. Aceasta susținea că David este iresponsabil.

„I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înțelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos.

Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunț public că este ultima dată când îl ajut”, declara Luminița Anghel, în spațiul public, în urmă cu câțiva ani.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni