• PRO TV
  • Dublu eveniment în familia lui Adrian Minune. Fiica artistului, Adriana, a dezvăluit data botezului și a nunții: „Știu că va fi cea mai fericită zi din viața noastră”

Dublu eveniment în familia lui Adrian Minune. Fiica artistului, Adriana, a dezvăluit data botezului și a nunții: „Știu că va fi cea mai fericită zi din viața noastră”

Dublu eveniment în familia lui Adrian Minune. Fiica artistului, Adriana, a dezvăluit data botezului și a nunții: „Știu că va fi cea mai fericită zi din viața noastră”

Adriana Simionescu a dezvăluit când vor avea loc cele mai importante evenimente din viața ei. Fiica lui Adrian Minune organizează nunta și botezul în aceeași zi.

Gallery

​Când face nunta fiica lui Adrian Minune, Adriana?

Recent, într-un interviu, Adriana Simoionescu a dezvăluit când va avea loc nunta, dar și botezul fiicei sale.

Fiica lui Adrian Minune organizează un eveniment grandios, asta pentru că nunta și botezul vor avea loc în aceeași zi.

Citește și:

Dublul eveniment din familia Minune va avea loc pe 14 iulie 2024, după cum a dezvăluit Adriana. 

„Am vrut să fac o petrecere mare, fastuoasă, mai ales că este primul meu copil, ea este cea mai importantă. Îți dai seama că am vrut să fie ceva wow. Dacă fac acum botezul și e wow, nunta cum o să fie? Ea trebuie să fie mai importantă ca mine, dar în același timp eu nu am cum să fac o nuntă mică.

Sub nicio formă, nici dacă îmi doresc. Atunci am zis hai să le lipim și să facem o petrecere mare, la care să ne simțim bine cu toții. Vă anunț în premieră că anul acesta, pe 14 iulie, o să facem și nunta și botezul. Mulțumim lui Dumnezeu, nu mai avem piedici și evenimente neplăcute. Acea zi o să fie foarte obositoare, sunt convinsă de treaba asta, dar știu că va fi cea mai fericită zi din viața noastră. Suntem amândoi săgetători, deci facem amândoi lucrurile pe ultima sută de metri, așa că se mișcă lucrurile, chiar cu viteza sunetului, că mai avem puțin timp. Suntem în pregătiri, stresați într-adevăr, dar încercăm să ne și bucurăm.”, a declarat Adriana Simionescu, la WOWnews.

Citește și:

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni