• PRO TV
  • Motivul pentru care Adrian Minune și Cati nu au divorțat, deși a recunoscut că a înșelat-o mai bine de 15 ani. Artistul a avut mai multe relații extraconjugale: „Oameni nebuni”

Motivul pentru care Adrian Minune și Cati nu au divorțat, deși a recunoscut că a înșelat-o mai bine de 15 ani. Artistul a avut mai multe relații extraconjugale: „Oameni nebuni”

Motivul pentru care Adrian Minune și Cati nu au divorțat, deși a recunoscut că a înșelat-o mai bine de 15 ani. Artistul a avut mai multe relații extraconjugale: „Oameni nebuni”

Adrian Minune și soția sa, Cati, sunt împreună de zeci de ani și pare să formeze unul dintre cele mai solide cupluri. Cu toate acestea, adevărul din spatele imaginilor de familie perfecte este altul, iar manelistul nu s-a ferit din a-l recunoaște.

Gallery

Adrian Minune a recunoscut, fără jenă, că și-a înșelat soția de mai multe ori, una dintre relațiile extraconjugale ținând mai bine de 15 ani. Povestea lor s-a încheiat, dar, cu toate acestea, și-a găsit o altă femeie. În tot acest timp, el și Cati au rămas căsătoriți.

Motivul pentru care Adrian Minune și Cati nu au divorțat

Recent, invitat în cadrul unui podcast, Adrian Minune a mărturisit că, în ciuda tuturor greutăților prin care a trecut, el și Cati nu s-au gândit niciodată la divorț. Chiar dacă ea a știu că este înșelată, de dragul copiilor, a rămas alături de el.

Adrian Minune a apreciat acest lucru și i-a mulțumit pentru faptul că a ținut familia unită, chiar dacă relația lor nu a fost lipsită de probleme și de momente tensionate.

„Astea sunt de oameni nebuni. Păi cum să divorțez dacă eu oricum fac ce vreau? Ce să fac mai mult decât «Cati, vezi că am plecat la treabă». Mă duc la treabă, vin acasă”, a spus Adrian Minune, în cadrul unui podcast.

Adrian Minune și Cati au fost despărțiți 13 ani

În cadrul aceluiași podcast, Adrian Minune a recunoscut că, într-o dimineață, a plecat de acasă, spunând că merge să ducă gunoiul și nu s-a întors decât după 13 ani. Nici de acea dată, Cati nu a vrut să încheie căsnicia cu celebrul manelist și l-a așteptat, lucru de care își aduce aminte și acum.

„După 13 ani, da... Și ea m-a tot așteptat: «Bă, nu mai vine ăsta cu gunoiul»”, a recunoscut Adrian Minune.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni