• PRO TV
  • Ramona de la Clejani, nevoită să se opereze de urgență! Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă cântăreața: „E foarte periculos, mi-am intoxicat corpul”

Ramona de la Clejani, nevoită să se opereze de urgență! Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă cântăreața: „E foarte periculos, mi-am intoxicat corpul”

Ramona de la Clejani, nevoită să se opereze de urgență! Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă cântăreața: „E foarte periculos, mi-am intoxicat corpul”

Artista a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă și a amânat până în ultima clipă operația, în speranța că își va reveni, însă starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar acum este nevoită să intervină de urgență!

Ramona de la Clejani a primit o veste cruntă din partea medicilor, în urmă cu ceva timp. Diagnosticată cu o problemă gravă de sănătate, cântăreața a încercat să amâne pe cât posibil intervenția, însă simptomele nu au dispărut, iar acum este nevoită să se opereze de urgență!

Din dorința de a-și reveni fără a ajunge pe mâna chirurgilor, Ramona de la Clejani a ținut un regim extrem de strict și a luat multe pastile, care din păcate i-au făcut și mai rău. Artista a spus că din cauza lor și-a intoxicat corpul, simțindu-se permanent obosită și fără energie.

„Din nefericire va urma să mă operez, cred că în această săptămână o să-mi fac timp, sunt între ciocan și nicovală, că am și evenimente de vineri până luni, dar trebuie să mă operez. Știu că dacă nu o fac o să-mi fie rău, iar simptomele sunt foarte periculoase. Vomit încontinuu, sunt obosită, în urma unor investigații am aflat că am pietre la fiere și e foarte periculos, mă iau simptomele pe scenă, la evenimente, acasă.

Am ținut un regim alimentar, am luat și foarte multe pastile, luam câte 7 pastile pe zi, dar nu au avut niciun efect, am intoxicat corpul cu atâtea pastile, regimul nu prea m-a ajutat, au ameliorat situația ce-i drept, dar nu mi-a trecut. Simt o oboseală foarte tare în corp, balonări, stări de vomă. În ultima perioadă nu pot să mănânc nimic”, a spus Ramona de la Clejani penru spynews.

Ramona de la Clejani a mai spus că și-a amânat intervenția și din cauza evenimentelor la care a trebuit să fie prezentă în ultima perioadă, lucru pe care îl regretă amarnic acum.

„Mi-e teamă, numai la operație să nu ajungi. Am tot amânat din cauza evenimentelor, când a fost perioada de post am zis că hai să încerc cu regim, dar mai bine poate mă operam atunci, dar acum medicii au decis să fac intervenția cât mai repede. E bine să ne punem pe primul loc”, a mai declarat cântăreața.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni