• PRO TV
  • Andreea Tonciu este în stare de șoc. Grenada găsită în fața porții casei putea duce la o tragedie fără margini: „Asta nu este o glumă”

Andreea Tonciu este în stare de șoc. Grenada găsită în fața porții casei putea duce la o tragedie fără margini: „Asta nu este o glumă”

Andreea Tonciu este în stare de șoc. Grenada găsită în fața porții casei putea duce la o tragedie fără margini: „Asta nu este o glumă”

Marți, 28 mai, Andreea Tonciu și familia ei a trecut prin clipe de groază, după ce o grenadă a fost găsită la poarta casei vedetei. Lorena Tonciu chiar a aruncat grenada, nedându-și seama că obiectul este unul periculos.

Gallery

Andreea Tonciu și familia ei au trecut prin unul dintre cele mai înspăimântătoare momente, atunci când sora fostei asistente de televiziune a găsit o grenadă legată de clanța porții. Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție.

Andreea Tonciu nu consideră grenada ca fiind o glumă

Andreea Tonciu a plecat în Republica Dominicană, pentru a lua parte la finala ”Survivor All Stars”, care va avea loc în această seară. Deși nu se află în România, a aflat de incident, iar vestea a afectat-o serios.

Chiar mama ei a fost cea care a anunțat-o despre cele întâmplate, spunând că speră ca totul să nu fie nimic altceva decât o glumă. Chiar și așa, Andreea Tonciu nu s-a liniștit și a început să plângă, gândindu-se că se putea întâmpla ceea ce este mai rău.

Citește și:

„Andreea e speriată, e șocată. S-a dus, s-a culcat, a dormit două, trei ore și s-a speriat, că avea multe apeluri. Nu știa ce se întâmplă. E șocată, e speriată, plânge. A zis: «Mamă, nu râde, că asta nu este o glumă. Putea să i se întâmple ceva Lorenei»”, a povestit mama Andreei Tonciu.

Tatăl Andreei Tonciu, convins că a fost la doar un pas de tragedie

Tatăl Andreea Tonciu încă nu poate crede că cel mai rău scenariu nu s-a adeverit. Chiar dacă respectiva grenadă nu conținea explozibil, este convins că, într-o secundă, își putea pierde viața, dacă sora vedetei nu ar fi aruncat-o.

Mai mult decât atât, familia Andreei Tonciu așteaptă concluziile oamenilor legii, deoarece nu înțeleg cine ar putea face un asemenea gest, ținând cont că ei nu au probleme cu nimeni.

Citește și:

„Bine ca nu avea explozibil! Vă dați seama ce se întâmpla? O tragedie! Dacă nu o găsea ea, cred că dimineața, când plecam eu, cum apăsam, că era între clanță și legată mai sus, cum apăsam clanța în jos, nu mai vorbeați cu mine azi. Eu nu m-am certat niciodată, nici eu, nici soția”, a spus tatăl Andreei Tonciu, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni