• PRO TV
  • Horoscop zilnic 30 mai 2024. Vărsătorii au parte de o întâlnire amoroasă nonconformistă, Berbecii încheie o etapă dureroasă din viață

Horoscop zilnic 30 mai 2024. Vărsătorii au parte de o întâlnire amoroasă nonconformistă, Berbecii încheie o etapă dureroasă din viață

Horoscop zilnic 30 mai 2024. Vărsătorii au parte de o întâlnire amoroasă nonconformistă, Berbecii încheie o etapă dureroasă din viață

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei joi, 30 mai 2024.

Berbec

Posibil astăzi să încerci să faci față unor stări emoționale, mai ales dacă încerci să uiți pe cineva, să scapi de un bagaj emotional, care nu te ajută. Mai mult de atât, îți afectează viața de zi cu zi și-ți îndeplinești sarcinile cu greu. Se încheie o etapă, o ușă a trecutului și recomandarea este să te uiți doar înainte, să nu mai privești înapoi.

Taur

Astăzi faci eforturi să intri în posesia unor bani sau oscilezi dacă să faci un gest, să cumperi cadou unei persoane, care a însemnat ceva important pentru tine la un moment dat. De asemenea, ai preocupări pentru achiziționarea unor bunuri pentru casă sau cauți să valorifici un bun imobiliar.

Gemeni

Deși, s-ar putea să nu ai randamentul la care te aștepți, totuși astăzi ai intuiție într-un context profesional. De asemenea, s-ar putea să ai parte de o surpriză din partea membrilor familiei, care pregătesc o reuniune.

Rac

Sectorul credințelor, sistemului de valori, călătoriilor, perfecționării profesionale și cunoașterii este activat astăzi și aceste domenii îți revin în atenție. Mai mult de atât, Luna, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Jupiter și Venus, ambii în tranzit prin casa trecutului și frământărilor interioare. S-ar putea să-ți aduci aminte de trecut, de cum ai acționat într-un context familial, sentimental.

Leu

Nu prea ești în apele tale astăzi și ar fi bine să stai departe de interacțiunea cu ceilalți, în special cu partenerul de cuplu, cu care este posibil să ai tensiuni. Pe de altă parte, și dialogul cu unii dintre prieteni ar putea să-ți aducă dezamăgiri. Dacă nu ai avea așteptări, nu ai mai trece prin astfel de stări.

Fecioară

Ceva te supără astăzi în interacționarea cu ceilalți, cu partenerul de cuplu sau partenerii din sfera profesională. Îți pare rău că nu ți-ai ascultat vocea interioară și ai făcut niște greșeli, dar care nu sunt atât de grave, și se pot corecta. Niciodată nu este prea târziu să vrei să îndrepți ceva, așa că stai departe de conflicte și încearcă să aplanezi o situație stresantă!

Balanță

Tensiunile de la serviciu din ultima perioadă ies la suprafață astăzi. Și mai ales diferențele de mentalitate, convingeri și credințe. Nu te lasi până nu argumentezi cu tărie ideile și opiniile. S-ar putea să-ți redirecționezi energia spre un proces de învățare.

Scorpion

Astăzi este posibil să apară unele tensiuni sau discuții aprinse legate de partea financiară, mai ales dacă vrei să achiziționezi o vacanță, bilete la un spectacol sau concert. Dacă ești părinte, intervin discuții cu copiii privind activitățile extrașcolare sau dorințele acestora privind achiziționarea unor lucruri scumpe.

Săgetător

Astăzi se anunță o zi tensionată în raport cu partenerul sau cei cu care desfășori activități și este posibil să fii pe punctul să rupi o relație sau un contract. Ai trecut cu vederea multe derapaje și simți că ai ajuns într-un punct, în care nu mai există cale de întoarcere, dacă cei cu care porți aceste confruntări nu-și schimbă atitudinea.

Capricorn

Astăzi se anunță o zi foarte solicitantă la serviciu și nu mai ești dispus să faci compromisuri, iar serviciul să fie prioritatea ta. Ai nevoie și de timpul tău, să te îngrijești de sănătate, să încerci să te reechilibrezi, astfel încât să ajungi din nou la randamentul cu care erai obișnuit.

Vărsător

Cineva din familie deschide o discuție legate de bani și carieră și-ți recomandă că este momentul potrivit să-ți cauți un job mai bine plătit, care să-ți îndeplinească așteptările. În planul sentimental ai o deschidere și atracție mare către persoane nonconformiste și întâlniri neobișnuite.

Pești

S-ar putea să fii foarte iritat astăzi în raport cu cei cu care intri în contact. Iei decizii greu, te răzgândești și cauți soluții la problemele apărute în planul profesional sau familial. Posibil să intervină și discuții legate de bani și administrarea acestora.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni