• PRO TV
  • Piesa Andrei, „Lună, Lună”, fredonată de colegi în culise la Românii au talent. Tiktok-ul artistei a înregistrat deja peste 500.000 de vizualizări

Piesa Andrei, „Lună, Lună”, fredonată de colegi în culise la Românii au talent. Tiktok-ul artistei a înregistrat deja peste 500.000 de vizualizări

Piesa Andrei, „Lună, Lună”, fredonată de colegi în culise la Românii au talent. Tiktok-ul artistei a înregistrat deja peste 500.000 de vizualizări

De patru săptămâni, piesa „Lună, lună”, lansată de Andra și Pindu, este fredonată de foarte mulți români. Melodia a devenit imediat hit. Chiar și colegii artistei de la „Românii au talent” o cântă în pauze, iar de aici a pornit și ideea pentru un tiktok.

Gallery

​​Filmulețul postat de artistă pe pagina de socializare a adunat în câteva ore peste 500.000 de vizualizări. În imagini apar Andi Moisescu, Mihai Bobonete, Dragoș Bucur, Smiley, Pavel Bartoș, dar și alți colegi din echia emisiunii. 

@andra Cine se uita cu noi? ❤️?? #romaniiautalent #14fenomen @romaniiautalent ♬ original sound - Andra

Clipul a stârnit foarte multe reacții pozitive:

„Sunteți cea mai tare generație. Vă iubesc”; „Sunteți cei mai tari. Respect!”; „Felicitări, oameni frumoși”; „Vă urmăresc cu mare drag”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Vineri, 31 mai, show-ul fenomen ajunge la marea finală! 11 concurenți vor lupta pentru marele premiu, în direct la PRO TV și pe VOYO, într-un spectacol ce nu poate nu fi ratat!

Telespectatorii au decis următorii 10 calificați în marea finală, de pe 31 mai: Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN, Villia, Dora Debreczeni, Cristian Ciaușu, Ansamblul Hecenii și Ana Nuță. Acestora li s-a alăturat și Anastasiia Beaumont, care a primit un wild card din partea celor patru jurați.

Sursă foto: arhiva PRO TV 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni