• PRO TV
  • Fotomodelul din Pașcani care îl face tată pe Philipp Plein, noi imagini cu burtica! Andreea Sasu arată spectaculos: „Cea mai frumoasă graviduță”

Fotomodelul din Pașcani care îl face tată pe Philipp Plein, noi imagini cu burtica! Andreea Sasu arată spectaculos: „Cea mai frumoasă graviduță”

Fotomodelul din Pașcani care îl face tată pe Philipp Plein, noi imagini cu burtica! Andreea Sasu arată spectaculos: „Cea mai frumoasă graviduță”

Andreea Sasu radiază de fericire de când s-a împăcat cu fostul iubit, designerul german Philipp Plein, cel pe care îl va face curând tătic. Fotomodelul originar din Pașcani arată spectaculos, iar internauții au numit-o „cea mai frumoasă graviduță” după ce au văzut cele mai recente imagini postate de brunetă pe Instagram.

Gallery

​Românca este activă pe contul de Instagram, acolo unde are peste 177.000 de urmăritori. Recent, viitoare mămică s-a lăsat fotografiată într-un decor spectaculos, lângă piscină. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Andreea și-a etalat mândră burtica de gravidă, dar și silueta suplă. Bruneta a purtat o rochie mini, de culoare roz, cu franjuri, și pantofi cu toc. „Arăți atât de bine”, „Cea mai frumoasă graviduță pe care am văzut-o până acum”, „Prea sexy ești!”, „Superbă!”, „Hot mamma”, „Radiezi! Ești minunată”, „Atât de frumoasă”, i-au scris internauții în secțiunea de comentarii.

Philipp și Andreea au organizat recent o petrecere grandioasă în cadrul căreia au dezvăluit sexul bebelușului lor.

Considerat „Regele opulenței”, Philipp Plein nu s-a uitat la bani, iar imaginile de la Gender Reveal Party (n.red petrecere pentru dezvăluirea sexului copilului) i-au lăsat pe internauți fără cuvinte.

CITEȘTE ȘI:

Au fost munți de flori în curtea vilei impresionante deținute Plein, a curs șampania scumpă, iar Andreea Sasu a radiat de fericire într-un rochie albă, mulată, care i-a scos în evidență burtica de gravidă. (Vezi IMAGINI în GALERIA FOTO de mai sus)

„Este un băiețel! Este o binecuvântare pentru mine ca fiul cu numărul 4 să vină în viața mea în acest an! Toată lumea care mă cunoaște știe cât de mult îmi iubesc copiii! Sunt înnebunit după copiii mei. Ei sunt lumea mea, înseamnă totul pentru mine și îi iubesc mai mult decât propria viață. Romeo, Rocket, Rouge… mi-au schimbat viața pentru totdeauna și m-au făcut să devin o persoană mai bună… Sunt atât de recunoscător și Luciei și Fernandei, pentru că au aceste mici ființe uimitoare cu mine. Copiii noștri sunt motivul pentru care noi toți trebuie să face din această planetă un loc mai bun”, a scris Philipp Plein pe Instagram. Pe lângă copilul pe care îl așteaptă alături de Andreea Sasu, Plein mai are trei copii cu două femei diferite.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni