• PRO TV
  • Puțini se așteptau la o asemenea relație între Culiță Sterp și socrul său! Cum s-a afișat artistul alături de tatăl Danielei Iliescu: „Îmi fac cruce..”

Puțini se așteptau la o asemenea relație între Culiță Sterp și socrul său! Cum s-a afișat artistul alături de tatăl Danielei Iliescu: „Îmi fac cruce..”

Puțini se așteptau la o asemenea relație între Culiță Sterp și socrul său! Cum s-a afișat artistul alături de tatăl Danielei Iliescu: „Îmi fac cruce..”

Culiță Sterp s-a afișat într-o ipostază neașteptată alături de socrul său, la scurt timp după declarațiile controversate pe care le-a făcut Daniela Iliescu la adresa familiei artistului!

Gallery

​Culiță Sterp și Daniela Iliescu, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă românească, nu se lasă afectați de zvonurile care circulă în mediul online în ultimele zile. Cei doi își dedică timpul fiului lor, Milan, care are nevoie de toată atenția părinților săi.

Daniela Iliescu a făcut, de curând, o serie de declarații controversate la adresa familiei partenerului său de viață, însă Culiță Sterp a dovedit, acum, contrariul. Artistul s-a filmat în mașină cu socrul său, amândoi cu zâmbetul pe buze și binedispuși, semn că au o relație foarte apropiată.

(Vezi imaginile cu cei doi în galeria FOTO de mai sus)

”Îmi fac cruce cu stânga. Am pilot de Formula 1. Deci am schimbat șoferul din nou. De data aceasta este tatăl socru. Mă duce de zici că m-a furat”, au fost cuvintele rostite de către Culiță Sterp în timp ce se afla în mașină cu tatăl Danielei Iliescu.

Daniela Iliescu, dezvăluiri sincere despre relația cu familia Sterp

Partenera lui Culiță Sterp a declarat, de curând, că nu a avut niciodată o relația foarte apropiată cu familia logodnicului său, însă acest lucru nu înseamnă că nu îi respectă pe toți în egală măsură.

”O să discut puțin despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin a vă spune că nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa. (...)Noi avem program diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel, avem mentalități diferite și poate din asta, pur și simplu, în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire.

Asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și cică nu ne suportăm, nu este vorba despre asta absolut deloc, doar că da, nu suntem super apropiați și mi se pare că este absolut în regulă, nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui”, a spus Daniela Iliescu.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni