• PRO TV
  • Cântăreața Misha Miller împărtășește experiențele din timpul vacanței la Cannes și povestește despre noua ei lansare muzicală ,,Mamma Mia”

Cântăreața Misha Miller împărtășește experiențele din timpul vacanței la Cannes și povestește despre noua ei lansare muzicală ,,Mamma Mia”

Cântăreața Misha Miller împărtășește experiențele din timpul vacanței la Cannes și povestește despre noua ei lansare muzicală ,,Mamma Mia”

Misha Miller, cântăreața, a dezvăluit detalii incitante despre noua ei lansare muzicală ,,Mamma Mia”, în cadrul unui interviu exclusiv și despre angajamentul ei față de cauzele sociale.

Evenimentul caritabil, de la Cannes, care a strâns sub același acoperiș nume sonore precum Andy Garcia, Gisele Bundchen și Eva Longoria, a fost un prilej perfect pentru Misha Miller să-și facă cunoscută implicarea în cauzele umanitare.

 Îmbracată într-o rochie transparentă neagră, din dantelă, Misha a strălucit în ținuta creată special pentru ea de Manuri Clothing. Acolo, artista a avut ocazia să o cunoscă și să schimbe impresii cu Peggy Gou, celebra Dj-iță sud-coreeană.

Însă, Misha Miller nu se oprește aici. În cadrul interviului, artista a dezvăluit planurile sale viitoare: ,,,În 15 iunie, voi pleca la Londra pentru evenimentul Beyond Fashion Limits organizat de Dedira Avenue, un proiect dedicate percepțiilor asupra dizabilităților, inițiat de Magda Coman (Atipic Beauty).”
Cu toate că a fost ocupată cu evenimente internaționale, Misha nu a neglijat munca de acasă. Ea a pregătit cu minuțiozitate lansarea piesei ,,Mamma Mia”, o colaborare inedită cu trei artiști internaționali – The Limba, Andro și Dyce.

,,Piesa mi-a plăcut instant când am auzit-o pe social media. Clipul viral al piesei m-a inspirat să o interpretez în limba română. Am cântat-o, am filmat și am urcat totul pe rețelele de socializare. În doar 4 zile, am strâns 3 milioane de vizualizări” , a povestit Misha Miller despre procesul de creație și impactul piesei.
Trendul viral a fost tranformat într-o piesă oficială, reunind artiști din colțurile diferite ale lumii. Misha Miller împreună cu The Limba, Andro și Dyce, au colaborat pentru a lansa varianta extinsă a piesei ,,Mamma Mia”.

,,Colaborarea a fost făcută într-un mod spontan, după ce i-am scris lui Andro pe Instagram că îmi doresc să facem o colaborare pe ”, povestește Misha Miller.

Piesa ,,Mamma Mia” marchează o premieră în România și continuă să capteze atenția fanilor de muzică din întreaga lume.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni