• PRO TV
  • Irinel Columbeanu a discutat cu Monica Gabor înainte ca fiica lor să vină în România! Cum a decurs conversația celor doi: „Se bucură din suflet”

Irinel Columbeanu a discutat cu Monica Gabor înainte ca fiica lor să vină în România! Cum a decurs conversația celor doi: „Se bucură din suflet”

Irinel Columbeanu a discutat cu Monica Gabor înainte ca fiica lor să vină în România! Cum a decurs conversația celor doi: „Se bucură din suflet”

Fostul milionar de la Izvorani este pe cale să își revadă fiica, pe Irinuca, după o lungă perioadă în care au stat departe unul de celălalt

Gallery

​Proprietățile, mașinile și toate obiectele de lux agoniste de-a lungul timpului sunt acum istorie pentru Irinel Columbeanu, care locuiește la azilul de bătrâni. Se descurcă foarte greu din punct de vedere financiar, însă are noroc de susținerea celor apropiați. Ion Cassian, proprietarul azilului de la Ghermănești unde locuiește Irinel, îi este și un foarte bun prieten, așa că îl susține din toate punctele de vedere, ori de câte ori are nevoie. Singura lui mare dorință este să își revadă fiica, pe Irinuca, însă adolescenta se află în Statele Unite ale Americii și vine în România foarte rar.

La insistențele fostului milionar de la Izvorani, Irinuca a decis să îi facă pe plac, astfel că urmează să se urce în avion și să aterizeze la noi în țară, să își vada tatăl. Totul se va întâmpla pe data de 14 iunie, spune Irinel Columbeanu în cadrul unui interviu pentru click.ro.

De asemenea, bărbatul a dezvăluit că a purtat o conversație și cu fosta soție, Monica Gabor, care pare foarte fericită că fiica sa a luat, în sfârșit, legătura cu el.

“O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult.

Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa amintită mai sus.

Foto: Facebook, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni