• PRO TV
  • Robert Moscalu, primele declarații de acasă după ce a părăsit Survivor All Stars. Cu lacrimi în ochi, concurentul a spus tot ce are pe suflet: „Mi-e greu...”

Robert Moscalu, primele declarații de acasă după ce a părăsit Survivor All Stars. Cu lacrimi în ochi, concurentul a spus tot ce are pe suflet: „Mi-e greu...”

Robert Moscalu, primele declarații de acasă după ce a părăsit Survivor All Stars. Cu lacrimi în ochi, concurentul a spus tot ce are pe suflet: „Mi-e greu...”

În ediția din 28 mai 2024, ultimul duel al serii s-a dat între Sorin Pușcașu și Robert Moscalu. Cei doi au legat o frumoasă relație de prietenie în carul competiției Survivor All Stars. Sorin Pușcașu a câștigat detașat duelul în fața lui Robert și a intrat în semifinală.

La întoarcerea din Dominicană, Robert Moscalu a fost plăcut surprins de miile de mesaje pe care le-a primit din partea susținătorilor. Cu lacrimi în ochi, concurentul a oferit primele declarații pe pagina de socializare: 

„Mi-e greu să fac acest video. Aseară am ieșit. Vă mulțumesc pentru toată susținerea, vă mulțumesc pentru tot. Sper că nu am dezamăgit pe nimeni. Ăsta a fost parcursul meu în Survivor. Am dat tot ce-am putut. Am încercat să fiu cea mai bună variantă a mea, mai bună decât anul trecut. Vă iubesc pe toți. Nu regret nimic. Mi-e greu să-mi aleg cuvintele acum. Când am văzut impactul pe social media, am fost foarte uimit. Când am ieșit din concurs eram împăcat, iar când am văzut ce se întâmplă acasă...”

Mai mulți români i-au răspuns prin comentarii la postare:


„Toată ziua respectivă ai avut ghinion sau nu pot să-mi explic de ce nu ai reușit să treci mai departe! Clar trebuia să fiu în top 3 fără discuții”; „Indiferent de rezultat, rămâi preferatul multora și un adevărat câștigător”; „Rachetă ai fost, bravo pentru tot ce ai făcut la Survivor, a fost o plăcere să te urmăresc;
sunt doar câteva dintre reacții.

Gallery

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, penultima ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Sursă foto: Instagram, arhiva PRO TV

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni