• PRO TV
  • Larisa Popa, fosta angajată a lui Pescobar, atac dur la adresa fostelor ei colege de muncă! Ce a putut să spună despre ele: „Încercați să fiți voi!”

Larisa Popa, fosta angajată a lui Pescobar, atac dur la adresa fostelor ei colege de muncă! Ce a putut să spună despre ele: „Încercați să fiți voi!”

Larisa Popa, fosta angajată a lui Pescobar, atac dur la adresa fostelor ei colege de muncă! Ce a putut să spună despre ele: „Încercați să fiți voi!”

Larisa Popa a decis să vorbească despre fostele sale colege de la Taverna Racilor! Tânăra care a devenit celebră datorită lui Pescobar rupe tăcerea și face o serie de declarații care le-ar enerva pe fetele care încă lucrează la restaurantul lui Paul Nicolau.

Gallery

​Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau, este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, acesta făcându-se remarcat în urmă cu câțiva ani, atunci când a participat la emisiunea „Imperiul Leilor”. Cu toate că la acea vreme nu a avut un succes în a primi investiții din partea Leilor, a reușit să își clădească propriile afaceri cu fructe de mare. 

Restaurantele „Taverna Racilor” sunt extrem de cunoscute deja și au încasări zilnice de-a dreptul uriașe. Nu doar calitatea produselor i-a făcut pe oameni să consume specialitățile lui Pescobar, ci și reclama pe care acesta și-a făcut-o pe Instagram și TikTok.

Până nu de mult, Pescobar o avea ca angajată pe nimeni alta decât Larisa, tânăra care apărea în mai toate videoclipurile de pe platformele unde acesta își promova restaurantele. Șatena apărea în fața oamenilor în ținute sexy, ținând în mână un platou cu fructe de mare și îi invita pe internauți la o cină la „Taverna Racilor”. Cu toate că Larisa aducea foarte mulți oameni în localul lui Paul Nicolau, la un moment dat aceasta a decis să se retragă din afacere și să își trăiască propria ei viață.

​Larisa Popa, atac la adresa fostelor ei colege de la Taverna Racilor

Larisa Popa a fost invitată la un podcast online, acolo unde a vorbit inclusiv despre Taverna Racilor. Aceasta susține că a observat că există multe foste colege care o copiază și a ținut să le transmită un mesaj:

”Larisa a fost Larisa, astea sunt comentarii, mesaje pe care le citesc zilnic. Am observat că și colegele mele au încercat să mă copieze sau încearcă. O zic și sincer, încercați să fiți voi! Fiecare trebuie să fie autentic. În fine… fiecare face ce vrea cu viața lui, dar chiar primesc mesaje: ‘mă, cine e fata asta, de ce te copiază? A ajuns să se îmbrace ca tine, are gesturile tale sau vorbele tale’. E o chestie pe care eu nu am observat-o”, a spus Larisa Popa.

CITEȘTE ȘI:

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni