• PRO TV
  • Horoscop zilnic 29 mai 2024. Capricornii refuză o întâlnire romantică, Taurii tânjesc după ceva care să le facă viața mai palpitantă

Horoscop zilnic 29 mai 2024. Capricornii refuză o întâlnire romantică, Taurii tânjesc după ceva care să le facă viața mai palpitantă

Horoscop zilnic 29 mai 2024. Capricornii refuză o întâlnire romantică, Taurii tânjesc după ceva care să le facă viața mai palpitantă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 29 mai 2024.

Berbec

Recomadarea astrelor pentru ziua de astăzi este să nu lași frustrările legate de ceea ce se petrece în viața profesională să-ți afecteze relațiile. Este mai bine să nu comunici decât să transformi irascibilitatea într-o armă verbală. Redirecționează-ți energia către o acțiune constructivă!

Taur

Astăzi, tânjești după ceva care să te invioreze și să-ți facă viața mai palpitantă. Vor avea grijă Mercur și Uranus din casa personalității să-ți îndeplinească dorințele. Pe de altă parte se activează și casa subconștientului și conexiunea cu trecutul poate aduce oportunitate să-ți dai seama cât ai evoluat.

Gemeni

Astăzi cauți să înveți lucruri noi, să studiezi și este un moment bun să reflectezi la viața ta, la realizările tale și să fii mândru de tot ce ai putut să faci. Pe de altă parte, este posibil să se reactiveze și planetele din casa subconștientului, care vin să-ți răscolească universul interior și să mai ai nevoie de niște răspunsuri.

Rac

Luna, guvernatoarea ta, intră astăzi în două aspecte tensionate: unul cu Mercur, planeta comunicării, și altul cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că s-ar putea să nu ai randamentul intelectual de care ai nevoie și să te concentrezi mai greu pe sarcinile de serviciu. Dacă ai întâlniri programate, ședințe, interviuri, ar fi bine să le amâni pentru o altă zi, când vei fi mai în formă.

Leu

Astăzi, faci eforturi să eviți o persoană de care te simți atras, pentru că-ți dai seama că sunteți foarte diferiți și împărtășiți idealuri și credințe care nu corespund. Pe de altă parte, ar trebui să fii atent la felul cum gestionezi banii. Pot să apară cheltuieli neprevăzute, care să-ți schimbe planurile.

Fecioară

Astăzi este o zi în care vei fi foarte implicat la serviciu sau în activitățile pe care le desfășori în paralel. Posibil să apară și niște dialoguri neașteptate, discuții în contradictoriu legate de sistemul de valori și credințe, de un schimb de experiență profesional. S-ar putea să vrei o schimbare în ce privesc actvitățile profesionale, dar întâi trebuie să realizezi că este nevoie de o schimbare de mentalitate, ca să poți evolua.

Balanță

Astăzi, faci eforturi să cucerești pe cineva, însă ziua stă sub semnul surprizelor și va fi nevoie să fii pregătit să faci față provocărilor și chiar să întâmpini obstacole. S-ar putea să te uiți în direcția nepotrivită. Totuși, pregătește-te să-ți încrucișezi drumul cu cineva, care poate deveni important pentru tine.

Scorpion

Astăzi, s-ar putea să apară discuții legate de casă, treburile gospodărești, să nu fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul sau familia să se amestece în treburile voastre. Realizați și tu și partenerul că este nevoie să găsiți o cale de mijloc pentru rezolvarea problemelor domestice.

Săgetător

Contextul astral al zilei este puțin agitat și ai o serie de gânduri și emoții, care pot oscila, să treci de la o stare la alta, să te răzgândești în privința unui lucru. Și toate au legătură cu activitățile tale profesionale sau starea de sănătate.

Capricorn

S-ar putea să fie nevoie să amâni o întâlnire romantică sau să te răzgândești, dacă ai cunoscut pe cineva, pentru că ți se pare ceva nepotrivit în gândirea și comunicarea acestuia. Intuiția, dar și realismul cu care ești înzestrat, îți spune să fii în gardă și să mai aștepți.

Vărsător

Luna îți traversează zodia și formează niște aspecte tensionate cu Mercur, planeta comunicării, și Uranus, guvernatorul tău, și s-ar putea să experimentezi, pe întreg parcursul zilei, stări fluctuante. Caută metode să intri pe aceeași lungime de undă cu cei din familie, să eviți niște tensiuni, care nu-și au rostul.

Pești

Astăzi este posibil să te confrunți cu o serie de sentimente contradictorii: să treci de la confuzie la pasiune și de la nesiguranță și teamă la concentrare și disponibilitate către acțiune. Acțiunea va fi în planul comunicării, veștilor și informațiilor, un domeniu puternic aspectat și care stă sub semnul surprizelor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni