• PRO TV
  • Noi detalii în cazul Raisei, copila de doi ani găsită fără suflare în Dolj! Imaginile șocante surprinse camerele de supraveghere

Noi detalii în cazul Raisei, copila de doi ani găsită fără suflare în Dolj! Imaginile șocante surprinse camerele de supraveghere

Noi detalii în cazul Raisei, copila de doi ani găsită fără suflare în Dolj! Imaginile șocante surprinse camerele de supraveghere

Raisa, o copilă de doar doi ani, a fost găsită fără suflare după mai bine de 24 de ore de căutarări în localitatea Breasta, Dolj. Părinții fetei sunt de părere că fiica lor a fost, de fapt, ucisă. Iată ce au suprins camerele de supraveghere din zonă.

Gallery

​Cazul Raisei, o fetiță de doar doi ani și cinci luni care a fost găsită fără suflare în Dolj, a șocat toată România. Copila fusese dată dipărută, iar timp de mai bine de 24 de ore a fost căutată de peste 150 de persoane, drone, un elicopter, câini și salvamontiști.

Toți au sperat până în ultimul moment că Raisa este bine, însă aceasta a fost găsită fără suflare la 400 de metri de casă, într-o zonă de pădure.

Anchetatorii iau în calcul varianta crimei, dat fiind faptul că cea mică prezenta urme de violență pe corp. Părinții ei, plecați în Spania la muncă, susțin că au datorii la cămătari și că ar fi fost amenințați cu răzbunarea.

După tragedie, tatăl Raisei a declarat că pe camerele de supraveghere din zonă a fost surprinsă clipa în care cea mică intră în curtea casei mătușii sale, iar de acolo nu se mai știe nimic.

„În spatele casei cumnatei mele este pădurea. (…) Prima dată am bănuit că a fost luată de vreun animal sau mușcată. (…) Au fost amenințări. (…) Avem datorii la cămătari”, a mărturisit tatăl raisei pentru un post TV.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni