• PRO TV
  • O nouă veste bună despre Kate Middleton! Unde a fost văzută recent în public cu toată familia

O nouă veste bună despre Kate Middleton! Unde a fost văzută recent în public cu toată familia

O nouă veste bună despre Kate Middleton! Unde a fost văzută recent în public cu toată familia

O nouă veste bună despre Kate Middleton! Prințesa ar fi ieșit în oraș cu prințul William și cei trei copii, iar acesta este un semn pozitiv că va reveni în scurt timp la viața publică, susține un expert regal.

Gallery

​Kate, care urmează un tratament de chimioterapie după diagnosticul de cancer, a spus că nu se va întoarce la îndatoririle sale publice în viitorul apropiat.

Ultima ei apariție publică a avut loc la jumătatea lunii martie, când ea și soțul ei, prințul William, au fost filmați părăsind un magazin agricol din apropierea reședinței lor din Windsor.

Potrivit unor surse regale însă, Kate ar fi ieșit recent în oraș cu familia ei, inclusiv cu copiii Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani, și Prințul Louis, 6 ani.

Imediat după ce a apărut acest zvon, biograful regal Richard Fitzwilliams a declarat că acest gest arată că prințesa face un pas „pozitiv” în direcția bună.

Într-o discuție în exclusivitate cu The Sun, Fitzwilliams a declarat „Cred că toată lumea speră în mod evident că nu va trece prea mult timp până când ea reveni în public, dar înainte ca acest lucru să se întâmple, aș bănui că probabil va fi văzută, iar faptul că știm că a fost văzută în oraș este evident pozitiv.

„Vreau să spun că este foarte dificil într-un moment ca acesta, pentru că, după cum știm, are o operație abdominală majoră și urmează o chimioterapie preventivă.

„Dar acesta este un indiciu care este favorabil și sper doar ca lucrurile să se miște în direcția bună”.

Cu toate acestea, biograful regal a sugerat că ar putea trece ceva timp până când o vom vedea pe Kate participând la vreun angajament regal.

Kate Middleton a primit numeroase mesaje de susținere

Prințesa de Wales a primit recent numeroase mesaje de susținere. Oficialii Palatului s-au arătat emoționați de numărul mare de scrisori pe care fanii regali din întreaga lume le-au trimis.

Oficiul Poștal de la Curte se așteaptă în mod normal la aproximativ 1.000 de scrisori pe săptămână, dar volumul a depășit această cifră începând cu luna martie.

Expertul regal Fitzwilliams a spus că acest sprijin nu va face decât să o ajute să se recupereze.

În mesajul său video, Kate a recunoscut că au fost „câteva luni incredibil de grele” pentru întreaga ei familie - dar a fost recunoscătoare pentru mesajele de susținere primite.

 Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni