• PRO TV
  • Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei. Ancheta se complică! Părinții micuței: "Da, avem datorii la cămătari"

Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei. Ancheta se complică! Părinții micuței: "Da, avem datorii la cămătari"

Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei. Ancheta se complică! Părinții micuței: "Da, avem datorii la cămătari"

Rezultatele preliminare ale autopsiei efectuate pentru a determina cauza morții Raisei, fetița de doi ani găsită moartă pe câmp în Dolj, dezvăluie detalii șocante.

Gallery

​Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul Raisei, care a dispărut din fața casei și a fost găsită într-o râpă la doar câteva sute de metri de locuință.

Noile informații indică faptul că micuța a fost ucisă cu cruzime. Raisa ar fi murit prin asfixiere mecanică prin strangulare, iar pe corpul ei au fost identificate multiple leziuni prin înțepare.

Vărul fetei este în prezent principalul suspect, deși anchetatorii nu au reușit încă să strângă toate probele necesare pentru a-l acuza. Comunicarea cu suspectul este foarte dificilă, acesta fiind incoerent în declarații.

Părinții Raisei, datorii mari la cămătari

Părinții Raisei, care lucrează în Spania, au declarat că au fost amenințați de mai multe ori cu moartea de către cămătari, având datorii mari la aceștia.

Ei cred că aceste amenințări ar putea fi legate de tragedia care a avut loc, o ipoteză pe care și anchetatorii o investighează după discuțiile avute cu părinții.

"Da, avem datorii. Am spus la Poliţie că am bănuit. Am vorbit şi cu comandantul care mi-a spus că au căutat în zona aia de 3-4 ori şi nu au găsit-o", au spus părinţii Raisei în cadrul unei emisiuni TV.

Reamintim că Raisa a fost găsită marți, la aproape 24 de ore de la dispariție, într-o zonă cu vegetație densă, la aproximativ 200 de metri de casă. Martorii au declarat că micuța prezenta urme de violență în jurul gâtului.

Anchetatorii încercă acum să adune cât mai multe mărturii și detalii pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Copila a dispărut în timp ce se juca în fața casei împreună cu alți copii, însă nimeni nu a putut specifica direcția în care a plecat.

Sursa foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni