• PRO TV
  • Adela Popescu, apariție de senzație într-o rochie mini roșie, a la J Lo. Ținuta cu care a atras toate privirile

Adela Popescu, apariție de senzație într-o rochie mini roșie, a la J Lo. Ținuta cu care a atras toate privirile

Adela Popescu, apariție de senzație într-o rochie mini roșie, a la J Lo. Ținuta cu care a atras toate privirile

Adela Popescu a știut cum să se facă remarcată la un eveniment monden la care a fost invitată. Vedeta le-a arătat fanilor ținuta aleasă, cu care în mod cert nu a dat greș!

Are trei nașteri la activ, dar o siluetă de invidiat! Adela Popescu și-a pus formele în valoare printr-o rochie mini roșie, cu care s-a făcut remarcată la un eveniment monden.

Actrița a ales să poarte peste rochița mini un sacou supradimensionat.
Asemenea lui Jennifer Lopez, Adela și-a completat look-ul cu o pereche de cizme înalte, negre și cercei rotunzi, voluminoși, preferați adesea de diva latino.

De curând, Adela Popescu a impresionat pe scena Salii Palatului, alături de buna ei prietenă, Elena Gheorghe, care a susținut un concert aniversar. Cele două au interpretat împreună o piesă.

Gallery

„Unul dintre invitații de la concertul aniversar a fost prietena mea din adolescenta, @adela_popescu alături de care am cântat o piesă ce vă fi pe noul album. “Îți mulțumesc pentru că ești” este o piesă scrisă alături de @papu_zero și @vlad_zero pentru acele persoane din viața noastră care merită toată recunoștința și iubirea! Adela, îți mulțumesc pentru că ești și mi-ai fost alături cu energia și dăruirea ta. Ești un om frumos și bun! Mulțumesc pentru tot!
A fost fără doar și poate unul dintre momentele emoționante ale concertului”, a scris Elena Gheoghe în dreptul unei postări făcute pe contul de Instagram.

​Fanii au fost de-a dreptul cuceriți de apariția Adelei și s-au bucurat să o audă din nou cântând. Mai mult, artista a avut parte de un moment, atunci când doi dintre băieții ei au urcat pe scenă și au îmbrățișat-o, în timp ce sala aplauda frenetic.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni