• PRO TV
  • Leonardo DiCaprio, într-o ipostază rară alături de nepoata Normandie! Cât de frumoasă este puștoaica de 16 ani, care în urmă cu 10 ani a fost „răpită” de tatăl ei

Leonardo DiCaprio, într-o ipostază rară alături de nepoata Normandie! Cât de frumoasă este puștoaica de 16 ani, care în urmă cu 10 ani a fost „răpită” de tatăl ei

Leonardo DiCaprio, într-o ipostază rară alături de nepoata Normandie! Cât de frumoasă este puștoaica de 16 ani, care în urmă cu 10 ani a fost „răpită” de tatăl ei

Normandie Farrar este fiica lui Adam Farrar, fratele vitreg al lui Leonardo Dicaprio. Fata avea doar 6 ani când poza cu chipul ei a apărut în presa din întreaga lume și pe site-ul poliției din Los Angeles

Gallery

Nepoata lui DiCaprio s-a născut într-o familie în care părinții au avut dintotdeauna probleme cu drogurile și alcoolul, iar tatăl ei a fost arestat în urmă cu câțiva ani sub acuzațiile de posesie de droguri periculoase, furt și hărțuire prin telefon.

El a fost reținut de oamenii legii și-n urmă cu zece ani când s-a ascuns cu fetița sa într-un sat de Texas. S-a considerat că a fost „răpită” pentru că minora care avea pe atunci doar 6 ani nu avea voie să părăsească California din cauza cazierului lui Adam, scria Daily Mail.

După acest incident, Normandie a ajuns în grija bunicului patern, tatăl starului de la Hollywood. Deși au fost apropiați la un moment dat și chiar s-a scris că Adam este cel care l-a încurajat pe Leo să urmeze calea actoriei, cei doi frați vitregi nu-și mai vorbesc deloc în prezent.

Leo este însă foarte apropiat de nepoata sa, care s-a transformat într-o adolescentă superbă, și pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

Recent, paparazzii i-au surprins pe cei doi la shopping în Beverly Hills. Puștoica de 16 ani radia de fericire și căra mândră mai multe pungi cu haine de la branduri de lux. Unchiul și nepoata erau însoțiți și de George, tatăl lui Leonardo DiCaprio, și de Peggy Farrar, mama vitregă a actorului. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Mama vitregă a actorului purta o pălărie cochetă, în timp ce tatăl acestuia purta părul pe spate și o cămașă înflorată. DiCaprio n-a reușit să treacă neobservat chiar dacă și-a pus șapcă și o mască de protecție pe față.

Starul din „Titanic” sau „Lupul de pe Wall Street” a intrat în mai multe buticuri de lux, precum Tiffany & Co. și Prada, scrie Daily Mail.  

Adolescenta, despre care se știe că a fost „răpită” la vârsta de șase ani de propriul tată, părea fericită în timp ce se plimba pe trotuar, alături de familia ei, cu două sacoșe uriașe de cumpărături pe umăr.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni