• PRO TV
  • Ce spun vecinii despre Stan Raisa, fetița de doi ani care a fost găsită moartă în localitatea Breasta. Sunt ultimii oameni care au văzut-o pe micuță înainte de dispariție: „Uite până la...”

Ce spun vecinii despre Stan Raisa, fetița de doi ani care a fost găsită moartă în localitatea Breasta. Sunt ultimii oameni care au văzut-o pe micuță înainte de dispariție: „Uite până la...”

Ce spun vecinii despre Stan Raisa, fetița de doi ani care a fost găsită moartă în localitatea Breasta. Sunt ultimii oameni care au văzut-o pe micuță înainte de dispariție: „Uite până la...”

Vecinii familiei Stan fac primele declarații despre dispariția micuței în vârstă de doar doi ani. Iată ce au spus în fața reporterilor!

O tragedie fără margini a avut loc în comunica Breasta din județul Dolj, acolo unde Stan Raisa, o fetiță în vârstă de 2 ani și 5 luni a fost dată dispărută. Sute de oameni, jandarmi, dar și un elicopter au căutat-o pe micuță timp de peste 12 ore, iar marți dimineață trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit într-o râpă.

Un vecin a fost cel care a sunat la 112 pentru a anunța dispariția copilei, după ce nu a mai observat-o printre alți copii cu care se juca. În acel moment, zeci de echipe au pornit în căutarea acesteia, iar părinții ei au fost duși la secția de poliție pentru audieri. 

​Vecinii familiei Stan, primele declarații despre dispariția Raisei

În primă instanță, vecinii familiei Stan au fost cei care au observat că micuța a dispărut, motiv pentru care au sunat la 112. La scurt timp după, aceștia au fost intervievați de jurnaliști și au declarat că Raisa obișnuia să se joace în apropierea casei, însă niciodată nu pleca singură pe distanțe mari.

„Uite până la porţile alea, mai mult nu se ducea. Dacă se ducea până în sălciile alea, acolo, şi se întorcea fetişoara înapoi”, a spus un vecin pentru un post TV.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni