• PRO TV
  • Radu Mazăre, abia ieșit din închisoare, se pregătește deja de vacanță! Unde vrea să plece fostul primar al Constanței

Radu Mazăre, abia ieșit din închisoare, se pregătește deja de vacanță! Unde vrea să plece fostul primar al Constanței

Radu Mazăre, abia ieșit din închisoare, se pregătește deja de vacanță! Unde vrea să plece fostul primar al Constanței

Fostul primal al Constanței, Radu Mazăre, a fost eliberat condiționat după cinci ani petrecuți după gratii și deja se pregătește să plece într-o vacanță!

Gallery

​Proaspăt ieșit din închisoare, Radu Mazăre se gândește deja să plece în vacanță, alături de soția sa, Roxana Mihalache. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2019, la Penitenciarul Rahova, evenimentul având loc în „Sectorul vizite” al închisoarii.

În timp ce își aștepta soțul la ieșirea din penitenciar, fostul fotomodel le-a spus jurnaliștilor că este însărcinată și că traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum.

Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a spus partenera lui Radu Mazăre.

Fratele lui Radu Mazăre a dezvăluit, pentru un post TV, că fostul primar al Constanței se va afla în București pentru următoarele zile, până când își reface permisul de conducere și pașaportul, iar mai apoi va pleca în vacanță în Madagascar, alături de soția sa.

Între Radu Mazăre și Roxana Mihalache este o diferență de vârstă de 20 de ani.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni