• PRO TV
  • Corina Caragea, ravisantă la dineul Generației de Aur! Alături de ce staturi mondiale a apărut pe Instagram

Corina Caragea, ravisantă la dineul Generației de Aur! Alături de ce staturi mondiale a apărut pe Instagram

Corina Caragea, ravisantă la dineul Generației de Aur! Alături de ce staturi mondiale a apărut pe Instagram

25 mai 2024 este o dată care va rămâne cu siguranță în istoria sportului românesc: Generația de Aur a fotbalului din țara noastră s-a retras oficial, în urma unui meci jucat împotriva starurilor mondiale.

Gallery

​Echipa României, din care au făcut parte jucători precum Gică Hagi, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Dorinel Munteanu sau Ilie Dumitrescu s-a impus cu scorul de 3-2 împotriva selecționatei mondiale din care n-au lipsit staruri ca Rivaldo, Saviola, Dida, Hristo Stoicikov sau Goran Pandev.

Înainte de partidă, în Capitală a avut loc și un dineu oficial la care au luat parte atât foștii fotbaliști, cât și multe alte vedete din România. Printre persoanele invitate s-a regăsit și Corina Caragea, superba prezentatoare a știrilor din sport de la PRO TV.

Așa cum era de așteptat, frumoasa vedetă a avut o apariție impecabilă, care a atras toate privirile. Pentru a le arăta și fanilor ei din mediul online cum a fost la eveniment, Corina Caragea a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de Adrian Ilie, Rivaldo și Jose Mourinho.

„Mi-am întâlnit jucătorul preferat din copilărie, Adrian Ilie! Cu el încep această mică galerie de poze făcute la dineul oficial al Generației de Aur. Dar a fost o seară prea frumoasă și plină să pierd vremea cu poze. Ce privilegiu să avem la București, în aceeași încăpere, campioni mondiali, europeni, câștigători de Liga Campionilor și două Baloane de Aur”, a scris Corina Caragea în dreptul fotografiilor care au adunat zeci de mii de like-uri în doar câteva ore.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni