• PRO TV
  • Cum a reușit Valentina Pelinel să îi țină uniți pe cei 9 copii ai lui Cristi Borcea: "Asta le explic"

Cum a reușit Valentina Pelinel să îi țină uniți pe cei 9 copii ai lui Cristi Borcea: "Asta le explic"

Cum a reușit Valentina Pelinel să îi țină uniți pe cei 9 copii ai lui Cristi Borcea: "Asta le explic"

Valentina Pelinel a depus eforturi considerabile pentru a crea o atmosferă de armonie și unitate între cei nouă copii ai lui Cristi Borcea.

Gallery

​Rolul său nu a fost deloc ușor, având în vedere că unii dintre copii trăiesc în străinătate. Cu toate acestea, Valentina a reușit să construiască legături puternice și să mențină relații apropiate între toți membrii familiei.

Una dintre prioritățile Valentinei a fost să se asigure că copiii se văd cât mai des posibil, în ciuda distanțelor care îi separă. Ea a organizat întâlniri frecvente între ei și i-a învățat să fie uniți.

Valentina a povestit cu drag despre modul în care au loc aceste reuniuni și despre importanța pe care o acordă relațiilor familiale strânse.

"Toți copiii noștri se înțeleg foarte bine și mă felicit pentru aportul meu la această uniune dintre ei. Ador copiii și cred mult în înțelegerea dintre frați. Eu am o soră și am pierdut mult timp prețios împreună, deoarece eu am plecat la New York să lucrez ca model de la vârsta de 16 ani, când ea abia împlinea 10 ani. Cu toate acestea, suntem foarte apropiate, am ținut mereu legătura, chiar și când ne despărțea un ocean, iar de când m-am întors în România petrecem mult timp împreună, ca de altfel și copiii noștri. Sora mea are și ea două fetițe gemene. Ne vedem foarte des, de două-trei ori pe săptămână, ori la ea, ori la noi. Să ai un frate sau o soră e o binecuvântare, și asta le explic și lor mereu, că ei sunt mulți. Dacă sunt uniți, sunt puternici."

"Sunt o „gașcă mare” de 9, suntem alături de ei și îi susținem necondiționat. Evident că se mai formează tabere, dar la final toți se iubesc și păstrează legătura, indiferent unde se află în lume. Eu merg de câteva ori pe an cu ei în America, asta ca să petreacă timp cu cei trei frați care locuiesc acolo. La rândul lor, ei vin la noi în vacanța de vară două luni. E casa plină, dar e frumos când îi vezi atât de fericiți împreună. Milan e foarte atașat de Alex și plâng ori de câte ori sunt nevoiți să se despartă după vacanță și să revină la casele lor, unii la Miami, alții la București. Dar știi cum se spune, lumea e mică și iubirea o face și mai mică. Despărțirile sunt atât de grele, că îmi vine și mie să plâng. Se iubesc tare, iar asta ne face fericiți."

Valentina Pelinel, relație specială cu Mellisa

Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că are o relație specială cu Mellisa, cu care vorbește aproape zilnic la telefon.

"Cu Melissa am creat o legătură specială încă de când ne-am cunoscut și aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm. Ea ne vizitează în țară, dar ne mai întâlnim și în alte locuri din lume, iar eu merg la Miami, unde studiază, împreună cu copiii. Să vezi cum e când ne întâlnim cu toții, ne trebuie un etaj de hotel sau o casă mare.", a spus Valentina pentru viva.ro

Valentina a dezvăluit, de asemenea, că are o relație bună și cu fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela.

"Eu mă înțeleg bine cu toată lumea. În familie, e important să existe respect și armonie. Este esențial, mai ales că suntem o familie mare. Trebuie să fim puternici și uniți, ca să nu ne zdruncine nimic."

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni