• PRO TV
  • Evenimentul regal la care Kate Middleton și-ar dori să participe, dar William se împotrivește: „Cu aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară”

Evenimentul regal la care Kate Middleton și-ar dori să participe, dar William se împotrivește: „Cu aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară”

Evenimentul regal la care Kate Middleton și-ar dori să participe, dar William se împotrivește: „Cu aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară”

De la anunțul dureros al prințesei de Wales din martie, Casa Regală a Marii Britanii nu a mai revenit cu niciun update despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Soția prințului William a anunțat atunci că a început chimioterapia după un diagnostic de cancer, boală pe care medicii au descoperit-o după ce Kate a suferit o intervenție chirurgicală la începutul anului.

Gallery

​Au existat multe zvonuri despre revenirea prințesei în spațiul public, însă niciunul nu a fost confirmat de reprezentanții casei regale.

Acum, o sursă apropiată palatului a declarat presei că prințesa de Wales își dorește să participe la Trooping The Colour, parada aniversară care marchează ziua de naștere a regelui.

Kate Middleton este hotărâtă să se întoarcă pentru acest eveniment regal, deși William se împotrivește, scrie Hindustan Times.

Potrivit sursei citate, Kate Middleton este nerăbdătoare să își facă apariția la balcon pentru Trooping the Colour, la Londra, în 15 iunie, chiar dacă William nu este de acord.

„Kate i-a spus lui William că, dacă are aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară la acel eveniment”, a declarat o persoană din interior.

William, moștenitorul tronului, a depus toate eforturile pentru a se asigura că soția sa se recuperează 100% și a dat indicații Palatului Kensington să nu împărtășească nicio altă actualizare despre starea de sănătate a lui Kate.

O sursă de la palat a declarat că principala prioritate a prințului de Wales este sănătatea prințesei.

Săptămâna trecută, într-o declarație revizuită, Palatul a precizat că Kate nu va reveni la muncă până când nu va primi „undă verde” din partea echipei sale medicale.

Recent, Ministerul Apărării a publicat informații despre Trooping the Colour, parada anuală oficială de ziua de naștere a regelui, care în acest an va avea loc sâmbătă, 15 iunie, cu repetiții pe 1 și 8 iunie. În comunicatul emis, s-a anunțat că prințesa de Wales va trece în revistă trupele pe 8 iunie și au invitat oamenii să rezerve bilete.

Cu toate acestea, imediat ce s-a sugerat că Kate Middleton va apărea la eveniment, Palatul Kensington a precizat că Ministerul Apărării nu vorbește în numele ei. „Palatul Kensington nu a fost consultat cu privire la acest anunț, iar participarea lui Kate va fi confirmată doar de palat”, au transmis aceștia.

Kate Middleton, apariție încântătoare la Trooping The Colour 2023

Anul trecut, Kate a avut o apariție încântătoare la Trooping The Colour. Prințesa care s-a plimbat cu caleașca alături de Camila, apoi a apărut la balcon cu toată familia, a arătat superb într-o ținută verde, pe care a accesorizat-o cu o pălărie în aceeași nuanță. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

 Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni