• PRO TV
  • Câți ani de închisoare riscă bărbatul din Botoșani, care și-a violat și omorât nepoata de 8 ani: „Nu putem discuta despre pedeapsa pe viață”

Câți ani de închisoare riscă bărbatul din Botoșani, care și-a violat și omorât nepoata de 8 ani: „Nu putem discuta despre pedeapsa pe viață”

Câți ani de închisoare riscă bărbatul din Botoșani, care și-a violat și omorât nepoata de 8 ani: „Nu putem discuta despre pedeapsa pe viață”

O crimă șocantă a avut loc zilele trecute în Botoșani! Un bărbat de 32 de și-a omorât cu bestialiatte nepoate de doar 8 ani, după ce a supus-o la chinuri groaznice. Acum, bărbatul se află în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă ani grei după gratii.

Cazul Mariei, copila de doar 8 ani omorâtă de unchiul său vitreg, a șocat o țară întreagă. Tragedia a avut loc după ce mama fetei a trimis-o la bărbat pentru a lua o cratiță, acesta locuind în aceeași curte cu familia copilei.

Maria a dispărut, ulterior, fără urmă, iar când a fost găsită, într-un final, de polițiștii, era mult prea târziu. Copila de 8 ani zăcea fără suflare într-o pădure din apropiere. Unchiul ei vitreg a fost găsit de anchetatori după 16 ore de căutări intense, iar la audieri a dat vina pe consumul de alcool.

Bărbatul se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă între 15 și 25 de ani de închisoare.

„Ca să fie omorul calificat în principal trebuie să vedem, în primul rând, dacă a fost vorba de o premeditare, dacă a existat o cruzime și dacă a fost încadrat pe zona aceasta.

În caz contrar, omorul calificat, după cum spuneam are doar câteva elemente și din ceea ce am văzut acolo nu merge în această direcție.

Aș spune, mai repede, că este omor simplu, iar atunci nu putem discuta despre pedeapsa pe viață.(...) Părerea mea este că vom discuta despre o pedeapsă de la 10 la 15 ani de închisoare, ci nu cea de la omor calificat care este de la 15 la 25 de ani de închisoare”, a spus avocatul Adrian Cuculis pentru wowbiz.ro.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni