• PRO TV
  • Un bărbat a cerut unui robot AI să facă ”cât de mulți bani posibil”. Cât a putut să câștige cu o investiție de 479 de lei

Un bărbat a cerut unui robot AI să facă ”cât de mulți bani posibil”. Cât a putut să câștige cu o investiție de 479 de lei

Un bărbat a cerut unui robot AI să facă ”cât de mulți bani posibil”. Cât a putut să câștige cu o investiție de 479 de lei

Un bărbat a cerut unui bot să facă cât de mulți bani posibil, cu un buget de 82 de lire sterline, și spune că experimentul a mers foarte bine.

Un bărbat a hotărât să testeze abilitățile antreprenoriale ale Inteligenței Artificiale, așa că a cerut unui robot să facă ”cât de mulți bani posibil”.

Utilizatorul X Jackson Fall i-a dat lui GPT-4, succesorul lui ChatGPT, un buget de 82 de lire sterline și o serie de instrucțiuni stricte. Acesta a cerut robotului să facă bani și a insistat că nu trebuie să implice muncă manuală, pentru că își dorea să vadă dacă AI poate deschide cu succes o afacere online.

Foarte curând, Jackson a devenit managerul Green Gadget Guru - un site care promovează produsele sustenabile, iar lucrurile au început să meargă din ce în ce mai bine. Afacerea are și un logo, iar robotul a sugerat să cheltuie ”exact 40 de dolari” pe reclame pentru Facebook și Instagram. După prima zi de funcționare, s-au încasat 134 de lire sterline, ceea ce a însemnat un profit de 52 de lire sterline.

Jackson spune că ”slujbele noastre sunt încă sigure”, dar apoi a postat un update. ”Sunt copleșit de mesaje. Am câștigat deja 1.378 de lire sterline, iar compania este în acest moment evaluată la 25.000 de lire sterline. Sunt un umil servitor al roboților”.

Foto. Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni