• PRO TV
  • Mama Geta intervine în scandalul început de Mara Bănică. Replica usturătoare pe care i-a dat-o aceasta jurnalistei, în urma tuturor acuzațiilor primite: „Atât pricepe ea”

Mama Geta intervine în scandalul început de Mara Bănică. Replica usturătoare pe care i-a dat-o aceasta jurnalistei, în urma tuturor acuzațiilor primite: „Atât pricepe ea”

Mama Geta intervine în scandalul început de Mara Bănică. Replica usturătoare pe care i-a dat-o aceasta jurnalistei, în urma tuturor acuzațiilor primite: „Atât pricepe ea”

Mara Bănică a fost pusă la punct de mama Geta, după  toate acuzațiile pe care i le-a adus familiei sale. Jurnalistă a fost asigurată că nu va scăpa atât de ușor pentru afirmațiile defăimătoare pe care le-a făcut.

Gallery

Mama Geta nu a putut trece cu vederea acuzațiile pe care Mara Bănică le-a adus copiilor săi și a avut o reacție vehementă, la scurt timp după ce Iancu, Geta și Culiță au asigurat-o că se vor vedea în instanță.

Mama Geta, replică usturătoare pentru Mara Bănică

Zilele acestea sunt extrem de tensionate în ceea ce privește familia Sterp. După ce mama Geta a spus, în direct, în emisiunea „La Măruță”, că nu garantează că fiul ei, Culiță, este fidel, acum, Mara Bănică a adus o serie de acuzații extrem de dure la adresa familiei artistului.

Citește și:

​Iancu Sterp, Geta Sterp, mama Geta și Culiță au acuzat-o pe Mara Bănică de afirmații mincinoase și o vor da în judecată. Între timp, nici mama Geta nu a stat cu mâinile în sân, precizând că nu are prea multe de spus, din moment ce reacția Marei Bănică arată cât de mult „o duce capul”.

„Sunt la piață, nu pot vorbi. În cazul Marei Bănică, ce să spun decât că atât o duce capul. Atât poate. Atât pricepe ea”, a fost răspunsul oferit de mama Geta, conform Viva.

Familia Sterp, acuzată că și-a bătut joc de angajați

Postarea cu care Mara Bănică a enervat familia Sterp face referire la modul în care ar fi fost tratați ciobanii care lucrau la stână. Jurnalista i-a acuzat pe Culiță și pe ceilalți membri ai familiei că nu i-au plătit, dar și că i-au bătut în nenumărate rânduri, fiind tratați inuman.

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schingiutcâini, au schingiuit la propriu și oameni.

Nu îmi place ipocrizia. Nu îmi plac oamenii falși. Nu îmi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză”, a fost mesajul postat de Mara Bănică.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni