• PRO TV
  • Când apare ea pe stradă, se oprește circulația! Influencerița care nu poate trece neobservată

Când apare ea pe stradă, se oprește circulația! Influencerița care nu poate trece neobservată

Când apare ea pe stradă, se oprește circulația! Influencerița care nu poate trece neobservată

Își spune Autumn Blair și face senzație pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns sute de mii de urmăritori, fascinați de felul în care arată. Influencerița face senzație cu clipurile sale din sala de fitness sau din viața opulentă de zi cu zi.

Peste 600.000 de oameni îi admiră clipurile de pe Instagram sau TikTok, însă influencerița recunoaște că primește și mult “hate”. Este judecată prin prisma felului în care arată: minionă, fit, însă cu un bust ieșit din tipare, obținut cu ajutorul operațiilor estetice.

Gallery

Pe TikTok are și clipuri care au ajuns la 6 milioane de vizualizări. Cei care ajung să îi vadă postările îi recomandă să își scoată implanturile cu silicon.
“Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea au fost cele în care mi-am scos implanturile. O să te simți mult mai bine”, i-a comentat o tiktokeriță.

Pasionată de fitness, Autumn Blair este într-o formă fizică excepțională, însă asta nu îi oprește pe “hateri” să comenteze la postările ei. Are însă o mulțime de admiratori care îi iau apărarea: “Dacă tu ești fericită și te simți bine, asta e tot ceea ce contează! Nu o mai judecați, toți avem povestea noastră. Nu e nevoie să fiți răi și să o criticați!”

@autumnblairxo Its okay, even Barbie feels like I give her unrealistic body standards. #AutumnBlair #cybertruck #skirt #shortskirt #ootd #outfitoftheday #style #legs #hairtok #luxurygirl #hairextensions #longlegs #waist #smallwaist #modelwalk #womenownedbusiness #funny #funnyvideos #highheels #bodygoal #model #modelwalk #highheels #highheel #heels #tesla #orianamarzoli #bodypositivity #bbc #inspo #fitspo #fittok #gymtok #bimbo #petite ♬ Dainty Elephant - Cute Music for Kids

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni