• PRO TV
  • Horoscop zilnic 28 mai 2024. Vărsătorii se relansează pe plan sentimental, Fecioarele au mai multe idei originale

Horoscop zilnic 28 mai 2024. Vărsătorii se relansează pe plan sentimental, Fecioarele au mai multe idei originale

Horoscop zilnic 28 mai 2024. Vărsătorii se relansează pe plan sentimental, Fecioarele au mai multe idei originale

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 28 mai 2024.

Berbec

Astăzi este un moment favorabil să ai întâlnire cu prietenii, să pui la cale planuri de viitor cu partenerul de cuplu, să-ți analizezi obiectivele și să-ți pui în valoare abilitățile, dacă vrei să câștigi mai mulți bani. Planul sentimental este relansat, dacă știi să-ți recucerești partenerul.

Taur

Astăzi poți rezolva o serie de chestiuni din sfera profesională, grație aspectului armonios, care se formează între Mercur, plasat în zodia ta, și Saturn, seniorul karmei. Este o zi bună pentru a purta negocieri, să acumulezi cunoștințe, pentru că ai o gândire clară și te organizezi foarte bine.

Gemeni

Astăzi este o zi favorabilă rezolvării unor chestiuni birocratice, privind obținerea unor acte oficiale. De asemenea, Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios, de susținere cu Saturn și la serviciu îți asumi multă responsabilitate. S-ar putea să discuți pe teme importante, profesionale, cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie.

Rac

Relația cu partenerul de cuplu ar putea fi intensă astăzi. Posibil, după mult timp, să reușești să-I înțelegi și partenerului nevoile și să fii mai cooperant. De această situație poate fi responsabil și aspectul, care se formează între Mercur și Saturn, care-ți oferă capacitate mare de înțelegere.

Leu

Relația de cuplu poate cunoaște o relansare, mai ales dacă ești deschis și vrei să lași în spate niște dezamăgiri sau situații, care te-au făcut să fii în gardă, atunci când este vorba de a interacționa cu ceilalți. Astăzi ești fericit și te bucuri de petrecerea timpului împreună cu o persoană dragă.

Fecioară

Lucrurile par să se rezolve foarte ușor astăzi la serviciu. Poți susține o lucrare, participi la un eveniment sau rezolvi o chestiune privind obținerea unor acte oficiale. Profită de această zi în care ai multe idei originale, care se pot dezvolta și forma un proiect nou.

Balanță

Astăzi ai parte de momente plăcute alături de familie și te relaxezi, distrezi și te simți fericit și optimist pentru că ai niște realizări mari, culegi roadele unui proiect creativ și te răsfeți cu activități, care-ți aduc bucurie.

Scorpion


Luna și Pluton, guvernatorul tău, formează un aspect armonios în sfera casei, căminului, vieții de familie și este posibil să stabilești, împreună cu partenerul de cuplu, că este momentul să faceți niște schimbări în ce privește locuința, spațiul de locuit, privind administrarea unor bunuri imobiliare de pe urma cărora să obții beneficii financiare.

Săgetător

Astăzi este posibil să te apropii mai mult de spiritualitate și să cauți niște răspunsuri la întrebări. Pe de altă parte, Luna formează aspecte armonioase cu Soarele și Jupiter din casa relațiilor, așa că vei avea susținere de la partener în tot ce întreprinzi. În carieră sau activitățile profesionale poți avea parte de o relansare.

Capricorn

Mercur, planeta comunicării, lucrează în armonie cu Saturn, guvernatorul tău, și-ți susține demersurile în toate domeniile unde acționezi. Ai o minte clară și respecți niște angajamente. Comunici eficient și ceilalți au încredere în opiniile și cuvântul tău.

Vărsător

Astăzi este posibil să ai parte de discuții și întâlniri interesante în sfera profesională. Planul sentimental se relansează și este posibil să începi o poveste nouă de iubire. În ce privește sectorul financiar, este momentul să te oprești din cumpărături și să administrezi rational tot ce câștigi.

Pești

Felul în care acționezi îi atrage pe cei din jur cu care relaționezi și care caută ajutor, sfaturi și un umăr pe care să plângă. Astăzi realizezi câtă lume se confruntă cu crize existențiale. Ești fericit să împărtășești din experiențele tale, din cunoaștere și înțelepciune.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni