• PRO TV
  • Mesajul transmis de logodnica lui Culiță Sterp, după ce mama Geta a pus la îndoială fidelitatea acestuia. Daniela Iliescu a reacționat vehement: „E jale”

Mesajul transmis de logodnica lui Culiță Sterp, după ce mama Geta a pus la îndoială fidelitatea acestuia. Daniela Iliescu a reacționat vehement: „E jale”

Mesajul transmis de logodnica lui Culiță Sterp, după ce mama Geta a pus la îndoială fidelitatea acestuia. Daniela Iliescu a reacționat vehement: „E jale”

Săptămâna trecută, mama Geta a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a făcut o declarație care a stârnit multe reacții în mediul online, în ceea ce privește relația ei cu Culiță Sterp.

Gallery

Daniela Iliescu a reacționat, la scurt timp după ce mama Geta, viitoarea ei soacră, a mărturisit că nu poate băga mâna în foc în ceea ce privește fidelitatea lui Culiță, lucru ce nu a rămas fără răspuns.

Comentariul făcut de mama Geta a stârnit un val de reacții puternice

Daniela Iliescu este o fire extrem de discretă, care are foarte mare grijă la lucrurile pe care le spune pe rețelele de socializare. Cu toate că încearcă să se țină departe de lucrurile negative și se ferește din a da explicații, recent, a simțit nevoia să își spună punctul de vedere.

Citește și:

​La scurt timp după ce mama Geta a mărturisit că nu poate garanta că fiul său, Culiță, este fidel, Daniela Iliescu a reacționat, spunând că nu vrea să dea curs comentariilor neplăcute care au apărut în mediul online, deoarece educația primită din partea părinților nu îi permit să recurgă la asemenea gesturi.

Citește și:

„De patru ani, la fiecare perlă pe care o scot anumite persoane (…) oamenii râd, se bucură, prietenii mă întreabă cum mai suport și nu dau drumul la adevăr și lista continuă. Ei bine, cred că în toții anii ăștia am demonstrat ce fel de educație am și ce om sunt, dar probabil că acum se vede asta și în felul în care îl educ eu pe Milan.

Am primit o educație mult prea bună de la părinții mei ca să dau curs circului sau ca să mă dau peste cap să impresionez pe cineva. Singurul răspuns pe care o să-l dau este că unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale”, a scris Daniela Iliescu, pe contul ei de Instagram.

Daniela Iliescu nu are o relație apropiată cu familia lui Culiță

Chiar dacă, în ceea ce privește relația cu Culiță, Daniela Iliescu are doar cuvinte de laudă, când vine vorba de familia acestuia, logodnica artistului a recunoscut că nu sunt apropiați. Cu toate acestea, se vizitează și vorbesc, doar că nu atât de des pe cât se credea.  

În urmă cu doi ani, Daniela Iliescu a fost criticată de unele persoane, deoarece nu apărea în toate pozele de familie, lucru ce a determinat-o să își spună punctul de vedere.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni